• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko o tome ne smije ni da razmišlja! Aco Petrović: "Nenadoknadiv udarac za Partizan!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nakon bolnog poraza Partizana javio se hrvatski stručnjak Aco Petrović.

 Aco Petrovic o Zeljku Obradovicu i Partizanu Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana poraženi su u 26. kolu Evrolige od Bajerna (79:78), nakon trojke Silvana Franciska u posljednjem napadu gostiju i promašenog šuta Kevina Pantera u posljednjoj sekundi utakmice. Ovaj poraz mogao bi da bude veoma bolan za navijače Partizana, pošto su crno-bijeli sada prvi ispod crte u elitnom takmičenju evropskih klubova i nemaju mjesto koje vodi u plej-in. Na to je uticala serija od tri evroligaška poraza, a kada se lista proširi i na ABA ligu - Partizan ima čak pet poraza u nizu!

To je prokomentarisao i brat Dražena Petrovića. Legendarni Aleksandar Petrović do detalja prati situaciju u regionalnoj košarci, pa mu nije promakao ni poraz crno-bijelih u Beogradskoj areni. Po njegovim riječima, tim Željka Obradovića je u seriji teških poraza, ali najtrofejniji evropski trener ne smije ni da pomisli na odlazak iz kluba! 

"Nisam siguran da li je ikada u svojoj trenerskoj karijeri Željko Obradović imao ovakvu seriju teških, izuzetno neugodnih poraza ali sam siguran, da ne smije razmišljati o tome da napusti klupu Partizana, jer bi to bio nenadoknadiv udarac za klub u nastavku sezone", napisao je Aco Petrović na svom Tviter nalogu.

Ispod ove objave nekadašnjeg hrvatskog košarkaša, a kasnije trenera i košarkaškog radnika povela se diskusija o aktuelnom trenutku kod crno-bijelih. Navijači Partizana saglasni su sa Petrovićem, a bio je i jedan komentar na račun igara Bruna Kabokla, kojeg je Aco Petrović svojevremeno trenirao kada je radio kao selektor Brazila.

Što se tiče Partizana, prilika za izlazak iz krize biće meč ABA lige protiv Igokee 11. februara, odnosno utakmica protiv Hercegovca iz Gajdobre u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu, 15. februara. Na tim susretima crno-bijeli će pokušati da zaborave neuspjehe protiv Bajerna, Splita, Virtusa, Monaka i Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:26
Mešavina zvižduka i aplauza za košarkaše Partizana
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC