• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedna senzacija na Kupu Koraća! Bivši osvajač trofeja razbijen u četvrtfinalu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novo iznenađenje u Nišu!

 Mega ispala od Vojvodine u Kupu Radivoja Koraća Izvor: MN PRESS

Vojvodina je pobijedila je Megu 100:92 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća i domiinantnim nastupom izborio plasman u polufinale, gdje će igrati protiv pobjednika meča Partizan - Hercegovac Gajdobra (četvrtak, 20 časova).

Posliije Borca iz Čačka, tako je još jedan tim iz ABA lige eliminisan u duelu u kojem je bio favoriti protiv tima iz Košarkaške lige Srbije. Vojvodina je potpuno nadigrala Beograđane, u prvom dijelu meča vodila i više od 20 poena razlike i apsolutno zasluženo ušla među četiri najbolja na Kupu Koraća u Nišu.

Najbolji strijelac Vojvodine bio je nekadašnji igrač Mege Luka Ašćerić sa 22 poena, a istakao se i nekadašnji plejmejker Crvene zvezde, Petar Rakićević, sa 14 poena. Takođe, dominantan je bio i Zoran Nikolić, poznati crnogorski centar koji je stekao regionalnu reputaciju u dresu Igokee, Mege i Budućnosti. On je protiv svog bivšeg tima ostvario učinak od osam poena i osam skokova.

Nije bilo mnogo izdanja Kupa Koraća na kojima su se u četvrtfnalu oprostila tri od pet učesnika iz Prve ABA lige. U ovom trenutku, od ekipa iz višeg "jadranskog" ranga na turniru su i dalje aktivni Crvena zvezda, koja će u petak igrati u polufinalu protiv Čačka 94, kao i Partizan. KK Mega, osvajač trofeja iz 2016, oprašta se od hale Čair poslije samo jedne utakmice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC