• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović poručio: Svi smo mi zamjenjivi, Partizan će postojati i bez nas

Željko Obradović govorio pred meč Partizana i Efesa u Evroligi.

 Željko Obradović o meču sa Efesom Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Trener Partizana Željko Obradović obratio se na današnjem treningu medijima uoči važne utakmice u Evroligi protiv Efesa u Areni (četvrtak, 20.30), što će biti prvi meč za crno-bijele još od bolnog poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu protiv najvećeg rivala. Obradović je odmah saopštio da su se pojedini reprezetativci pridružili u nedjelju, dok su danas prvi put od pauze sa ekipom trenirali i Avramović, Jaramaz i Koprivica, dok postoje određeni problemi sa povredama.

"Džejms Naneli ima problem sa ramenom, to je nešto što mu se desilo u finalu Kupa i nije trenirao Tristan Vukčević, on je osjetio bol u koljenu. Vidjećemo kakva će situacija biti sutra, pa ćemo i da odlučimo da li mogu i na koji način da pomognu ekipi", rekao je Obradović.

"ČESTITKE SRBIJI"

"Da iskoristim priliku da čestitam i njima i reprezentaciji na dve veoma važne pobede u kvalifikacijama i eto mi smo odradili jedan trening. Ovi koji su se vratili u nedelju su radili na jedan veoma dobar način, prilično posvećeni i sa željom da sutra odigramo veoma dobru utakmicu", rekao je Obradović.

Tokom obraćanja, Obradović je posebno želio da se zahvali navijačima Partizana na dosadašnjoj podršci i nema sumnje da će nastaviti u istom stilu i protiv Efesa.

"Navijači Partizana su poznati po tome da daju uvijek ogromnu podršku, i igračima i svima nama koji smo ovdje. Koristim priliku da ih zamolim, da ono što je najbitnije, budu podrška timu, podrška igračima i da probamo da iz te energije, koju daju timu, da dođemo do dobrog rezultata. To je najvažnije. Ovaj klub i postoji i takav je kakav je, zahvaljujući njima", kazao je trener Partizana i dodao:

"Svi mi ostali smo prolazni, dolaziće i novi ljudi, neki će biti tu, ali ono što je snaga Partizana to su ti ljudi, navijači Partizana. Ako možda to nekom nije jasno, evo prilika da se kaže - Svi smo mi zamenljivi i ovaj će klub postojati i bez nas, ali su oni ta snaga i moć koju ima Partizan, jer su najbolji navijači na svijetu".

Što se tiče same utakmice sa klubom iz Turske, Obradović ističe da sa novim trenerom Mijatovićem bilježe odlične rezultate u posljednje vrijeme, osim finala Kupa protiv Fenerbahčea, dodavši da očigledno da dobro poznaje tim jer je godinama u sistemu Efesa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC