• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Partizan bih odmah doveo ovu trojicu! Aco izdiktirao Željku: Dva Srbina i jedan Hrvat!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aco Petrović ima savjet za Željka Obradovića koga da dovede u Partizan.

 Aleksandar Aco Petrović savjetuje KK Partizan Izvor: YouTube/ABA Liga j.t.d./Screenshot/MN Press

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Aco Petrović gostovao je u novoj epizodi podkasta u ABA ligi u kojem je dosta govorio o "vječitim" rivalima Partizanu i Crvenoj zvezdi, gdje je prije svega istakao da je neophodno da ovi timovi - kao i svi ostali koji žele do uspjeha u regionu - moraju da imaju "domaće jezgro".

"Ali, ne domaće igrače koji mašu peškirima na kraju klupe, nego koji igraju", rekao je Petrović i istakao da to Zvezda već sada ima u Teodosiću i Laziću, dok se dotakao i situacije u Partizanu. Savjetovao je da dovedu dvojicu reprezentativaca Srbije već tokom ljeta, a da takođe pokušaju da dođu i do najboljeg Hrvata u Evroligi: 

"Sada je vrijeme da neko u tim klubovima razmišlja šta i kako dalje, bez obzira šta će se dešavati. Recimo, da sam na mjestu Partizana, ovog trenutka bih odmah 'zatvorio' trojicu igrača. Vanju Marinkovića, Vladimira Lučića i Marija Hezonju", poručio je Petrović.

O povratku Vanje Marinković u Partizan, za koji je igrao do 2019. godine, odavno se već priča u medijima i povoljna okolnost je što mu ugovor u Baskoniji ističe na kraju sezone. Bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić, koji je dres crno-bijelih nosio od 2008. do 2013. godine je malo složenija i o tome je sam nedavno pričao poslije gostovanja u Beogradu: "Imam još godinu dana ugovora u Bajernu, ako budem spreman da pružim maksimum i bude bilo razgovora, razmotriću", rekao je Lučić.

Što se tiče Marija Hezonje, o njegovom dolasku u Partizan pričalo se još dok je Duško Vujošević bio trener Partizana. Tada je iz Zagreba otišao u Barselonu, pa u NBA, da bi se po povratku u Evropu ponovo pokrenula ideja o njegovom dolasku u tabor crno-bijelih. Nedavno je stigao i pozitivan signal pošto je odbio novi ugovor u Real Madridu sa kojim je lane bio prvak Evrope.

(MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC