• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Da smo Panter i ja ovako igrali u Zvezdi, bilo bi drugačije!" Amerikanac ne zaboravlja crveno-bijele

Autor Dragan Šutvić

Lorenco Braun je poslije pobjede protiv Crvene zvezde pričao o periodu u crveno-bijelom desu i Kevinu Panteru.

 Lorenco Braun o Kevinu Panteru Izvor: MN PRESS

Makabi je nadoknadio 18 poena zaostatka i pobijedio Crvenu zvezdu u beogradskoj Areni (84:80). Jedan od igrača odluke bio je Lorenco Braun. Nekadašnji plejmejker crveno-bijelih postigao je svoj prvi poen u 21. minutu, do kraja je dao ukupno 10 i uz Bonzija Kolsona (23, 5sk) i Džoša Niba (18, 13sk) režirao je preokret.

Poslije tog meča prisjetio se svog boravka u klubu u sezoni 2019/20 koja nije završena zbog koronavirusa. Tada je u klubu igrao sa sadašnjim kapitenom Partizana Kevinom Panterom.

"Emocije su uvijek posebne kada se vratim na mjesto gdje sam započeo evropsku karijeru, zauvijek ću biti zahvalan na prilici koju sam dobio ovdje. Sjećam se da je Panter u toj sezoni kasnije došao, bili smo u drugačijoj fazi karijere. Da smo nas dvojica bili na sadašnjem nivou, sigurno bi se stvari razvijale u boljem smjeru", rekao je Braun za "Meridiansport".

Dobio je pitanje i da uporedi tadašnju Zvezdu u kojoj je on igrao i sadašnju. "Što se razlika tiče rekao bih da je igra ove Zvezde sada bolja nego što je naša bila."

Pružio je podršku bivšem klubu. "Povrede su napravile dosta problema. Teodosić je sjajan plejmejker, stigao je i Tompkins što je veliki posao za Zvezdu. Kada se svi oporave biće potpuno drugačiji tim nego sada."

Spekuliše se već neko vrijeme da će naredne sezone biti u nekom drugom klubu, navnodno je Real Madrid najbliži. "Ne razmišljam o budućnosti. Fokus je samo na trenutnu sezonu. O narednim koracima razmišljaću kada za to dođe vrijeme", zaključio je Braun, koji kao naturalizovani košarkaš igra za Španiju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC