• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djevojka Jaga dos Santosa se javila iz bolnice i objavila fotografiju pleja Crvene zvezde

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Djevojka Jaga dos Santosa otkrila je da se brazilski plejmejker dobro osjeća i da je sve u redu.

 jago dos santos poruka iz bolnice Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Jago dos Santos je u bolnici i svi su zbog toga zabrinuti. U meču protiv Makabija dobio je udarac laktom u glavu od strane Bonzija Kolsona i ostao je da leži na parketu. Doktori su ga odveli u svlačionicu i odmah je prevežen u bolnicu.

Crvena zvezda objavila je da postoji šansa i da ide na operaciju zbog toga, ali su sada stigle dobre vijesti. Objavio ih je Jago na svom Instagram nalogu kada je postavio objavu svoje djevojke. "Sve je u redu ljudi, hvala vam za poruke. Ništa što dobar šraf ne može da popravi. Šalim se malo, on je dobro", napisala je Manu i tako otkrila šta se dešava.

Saopštenje sa Malog Kalemegdana o detaljima povrede izazvalo je dosta brige. "Obavještavamo javnost da je naš igrač Jago Dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posljedicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predjelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago Dos Santos je zadržan u KBC Zemun na observaciji tokom noći. Ovakav tip povrede obično zahtijeva operativno liječenje koje je u razmatranju. KK Crvena zvezda Meridianbet će o daljem stanju, kao i prognozi liječenja i oporavka Jaga dos Santosa naknadno obavijestiti javnost", pisalo je u saopštenju.

Izgleda da se Jago oporavlja, teško je reći da li će biti u timu za meč protiv Cibone, ukoliko to ne bude slučaj Janis Sferopulos biće u problemu na poziciji plejmejkera. Povrijeđeni su i Miloš Teodosić i Nikola Topić i to znači da bi igrači poput Adama Hange morali da pomognu u organizaciji napada.

Izvor: Printscreen/Instagram/Yago Mateus

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:22
Jago peva na srpskom
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC