• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hezonja "namignuo" Partizanu?

Autor Dragan Šutvić

Mario Hezonja i dalje nije načisto gdje će igrati sljedeće sezone, ali ima signala koji govore da bi mogao i u Partizan.

 Mario Hezonja o Partizanu  Izvor: Alberto Gardin / Zuma Press / Profimedia

Partizan večeras od 20.30 dočekuje Real Madrid u rasprodatoj "Areni" i želi da se osveti za poraz u ludom plej-ofu prethodne sezone. Ipak, znaju i crno-bijeli da ne smiju previše da misle o tim utakmicama, u kojima su "ispustili" 2-0 u seriji, pošto je ovo jedna od najvažnijih utakmica za njih u trci za plej-in.

Real Madrid je u Beograd došao praktično sa najboljim timom i želi da nastavi svoju dominaciju u Evroligi, a pogledi će posebno biti upereni u hrvatskog reprezentativca Marija Hezonju. Dobro je poznato da je dobijao aplauze navijača crno-bijelih, dugo se već šuška o njegovom dolasku u Beograd, a čini se da ni Hezonja više ne krije simpatije prema srpskom klubu i to će samo dodatno podgrijati priče o transferu.

"Svaka utakmica Partizanu je najbitnija u sezoni, ja bih kao fan Evrolige i njihov fan volio da ih vidim u plej-ofu. Za nas je takođe bitna jer smo neke prethodne gubili na blesav način. Bilo je tu svega, od bolesnih igrača do povreda", rekao je Hezonja u intervjuu za "Mozzart Sport" i potom se osvrnuo na poruke koje dobija od kada se povela priča o odlasku iz Reala.

"Nisam ništa razmišljao. Istina je da tu ima dosta poruka, zahvalan sam svim navijačima koji me prate i poštuju. Nastojim da vratim to na terenu i u igri. Što se tiče sljedeće sezone, ništa ne znam. Maksimalno sam koncetrisan na ovu sezonu, da ponovimo uspjeh ako je moguće od prošle i da onda bude lakše razmišljati o budućnosti", poručio je hrvatski reprezentativac koji i dalje ne želi da otkrije gdje će igrati.

Podsjetimo, Hezonja se takođe dovodio u vezu i sa Panatinaikosom, dok je navodno njegova najveća želja da se vrati u NBA ligu gdje u prvom mandatu nije uspio da se izbori za minutažu. Ove sezone Hezonja prosječno postiže 13,2 poena, a bilježi i 4,4 skoka po meču.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC