• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pero Antić blizu Olimpijakosa?

Centar makedonske reprezentacije mogao bi da naplati sjajne partije na EP prelaskom u grčki Olimpijakos. Antić: "Crveno-bijela je boja koju volim".

 Pero Antić blizu Olimpijakosa? Izvor: MONDO

Odlična igra centra makedonske reprezentacije Pere Antića na proteklom Evropskom prvenstvu nije promakla skautima velikih klubova. Cijena mu je tokom proteklih mjesec dana nekoliko puta porasla, a trenutno je najvoljniji da je plati grčki vicešampion.

Antić (29) je već igrao u Grčkoj za atinski AEK, a, kako kaže, eventualni prelazak u ekipu Dude Ivkovića bi mu bio čast.

"Rado ću doći ako me žele. To je veliki tim, sa sjajnom istorijom i borio bih se za taj dres. Crveno-bijela je boja koju volim. Čast mi je ukoliko je Olimpijakos zainteresovan za mene", poručio je Antić upravi grčkog vicešampiona.

Makedonski centar je tokom Evropskog prvenstva bilježio prosječno 11,6 poena, 8,5 skokova i 1,9 asistenciju.

On i Lester Mekelejb su "nosili" svoj tim do velikog uspjeha i, prema Antićevim riječima, najboljih momenata od kada igraju košarku.

"Učinili smo mnogo. Svi smo ponosni na četvrtu poziciju, iako smo bili blizu i trećeg mjesta. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo u istom stilu i na sljedećim takmičenjima. Bez sumnje sam na Evropskom prvenstvu doživio najbolje momente u karijeri ", rekao je on.

Antić je karijeru počeo u Rabotničkom, a igrao je i za AEK, Crvenu zvezdu, Akademik iz Sofije, Lokomotivu iz Rostova, Lokomotivu iz Kubana, ponovo za Akademik iz Sofije, a prije Evropskog prvenstva za Spartak iz Sankt Peterburga.

Tokom septembra je bio dovođen u vezu sa brojnim timovima, a među zainteresovanim timova najviše se pominjalo ime španske Kahe Laboral.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC