• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Micov nazvao Turčina, pa dobio neočekivan odgovor: Vlado, zaboli me šta si pričao!

Vladimir Micov otkrio je simpatičnu anegdotu sa Erginom Atamanom, njegovim bivšim trenerom.

 Vladimir Micov o Atamanu Izvor: TV Arena sport/Screenshot/MN Press

Bivši reprezentativac Srbije Vladimir Micov ispričao je prije skoro dvije godine kako je turski trener Ergin Ataman, u to vrijeme dvostruki uzastopni prvak Evrope sa Efesom, potpuno drugačiji sa svojim igračima na treninzima. Preciznije, treninzi uopšte ne zanimaju Atamana i samo se "preplanuo" pojavi poslije priprema, ali nije mogao ni da pretpostavi da će njegove riječi odjeknuti širom Evrope i možda tako čak i iznervirati turskog trenera.

Sada je gostujući na TV Arena Sport, Micov ispričao da Atamana uopšte nije zanimalo šta je Micov ispričao i da nema ništa protiv njegove izjave:

"Kada sam gostovao kod Mileta Ilića pričao sam tada o treninzima kod Atamana, da ga ne zanimaju, kada samo pomoćnik vodi, a Ataman se vrati preplanuo sa mora. Ja sam mu tad rekao i da je najbolji turski trener svih vremena. Zovu me poslije Turci i pitaju šta sam to izjavio, a ja nemam društvene mreže, ne znam šta se desilo. Nazovem ja Atamana, reko jesi čuo šta sam rekao, kaže nisam čuo. Ja mu ispričam to, ali i da sam rekao da ga poštujem, da smo sarađivali fenomenalno.... Sluša me i kaže: Vlado... Zaboli me!", nasmijao se Micov i rekao da pretpostavljam da je sad "buknula" Atamanova omiljena ljetna destinacija: "Kaže mi da pretpostavlja da sad većina tih trenera uplaćuje te Češme gdje on ide".

Izvor: Savino Paolella/IPA Sport / ipa- / PA Images / Profimedia

A, šta je to Micov tačno ispričao o Atamanu zbog čega se plašio da će Turčin burno reagovati?

"Bukvalno igramo utakmicu recimo u subotu, njega nema nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijedu se tek pojavljuje na treningu, sve vodi pomoćnik. Čovjek je na telefonu, ono porukice, pošto voli tako sa navijačima da se svađa. Tu sjedi, dođe samo na kraju treninga, pozdravi se, sutradan imaš evroligašku utakmicu, on vodi utakmicu i opet ga nema, jer ode do mora, voli Češme do dole da siđe. Ponekad ostane ili do subote kao da se ne cima dan-dva. Vodi utakmicu i opet ga nema. Tako skoro cijele godine, njega nema, samo pomoćnik", prepričao je Micov "akciju" sa Atamanom u Galatasaraju.

Nakon toga je napravio čudo u Efesu, a ljetos je preuzeo Panatinaikos u kome je odmah krenuo da pravi drim-tim. Nije sve krenulo po planu, ali sada je PAO sve ozbiljniji: "Kako je krenuo PAO... Sarađivao sam sa njim, voli on pompezno, intervjui, mediji, pa to kao drim-tim. Teško je da dovedeš toliko igrača i sastaviš sve, potrebne su ti dvije-tri lopte, ali ozbiljno su se podigli. Pročitao sam neki dan da je Nan rekao da je najbolji igrač u Evroligi, a druže juče si došao... Pogodio ga je Ataman, znam da se trener ne bavi time, ima ko će da pogleda. Nije znao za veliku većinu igrača koji dođu kod njega", dodao je Micov.

Tokom intervjua u emisiji "U obruču" kod Edina Avdića i Nenada Kostića, Vladimir Micov je takođe kritikovao igre Crvene zvezde zbog prevelikog oslanjanja na Miloša Teodosića, dok ima zamjerke i na igru Partizana, kao i na ulogu koju ove sezone ima njegov najbolji igrač Kevin Panter.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC