• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostoja Mijailović: "Zvezda da pobijedi Efes? Nije realno"

Autor Mladen Šolak

Predsjednik Partizana se oglasio pred posljednje kolo Evrolige

 Ostoja Mijailović o šansama Zvezde protiv Efesa Izvor: MN PRESS

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se uoči posljednje nedjelje ligaške faze Evrolige, u kojoj će crno-bijelima za plasman u Top 10 biti potrebno da pobijede Valensiju, ali i da prije toga Crvena zvezda pobijedi Efes u gostima.

"Jeste ta situacija atraktivna za medije, ali realnost je ipak drugačija. Oni će tu utakmicu igrati za sebe, na kraju sezone u kojoj su najveći dio proveli u donjem dijelu tabele. Mislim da su prije svega okrenuti sebi i analizi sezone u kojoj su potpisali 13, 14 novih igrača i imali dva trenera... Efesu ta utakmica mnogo znači, Crvenoj zvezdi baš i ne, a i u posljednje vrijeme im je forma slabija nego na početku sezone. Stoga ne znam koliko je realno očekivati da budu konkurentni u Istanbulu. Kao što rekoh, oni će tu utakmicu igrati za sebe, ne za nas. Ne vidim da bih ikome za bilo kakav rezultat trebalo da se zahvaljujem. Sa druge strane, naša je obaveza prema navijačima i prema sebi da protiv Valensije odigramo na svom maksimumu i pobijedimo", rekao je Mijailović za "Informer".

Poslije prošle sezone, u kojoj je došao na nekoliko lopti od plasmana na Fajnal-for, Partizanu ovog proljeća "visi" i plasman u plej-in. Mijailović je najavio će uskoro biti napravljena analiza.

"Kad radite u sportu morate da nosite slavu i poraz na isti način, stalno to govorim! Jedan od dva sportska cilja za ovu sezonu je bio ulazak u top osam. Ostalo je još jedno kolo, iako smo svjesni da nam izgledi nisu veliki i da ne zavisi sve od nas, hajde da sačekamo, pa da potom pričamo na tu temu!", kazao je Mijailović.

Duel Efes - Zvezda biće odigran u četvrtak od 19.30 časova, a Partizan - Valensija veče kasnije, u Beogradskoj areni, u petak od 20.30 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC