• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić ispričao šta sve pojede za doručak: Nema više bureka, ali je opet sve ostavio bez teksta

Šta sve Nikola Jokić pojede za doručak? Iznenadićete se koliko hrane tu ima.

 Šta Nikola Jokić jede za doručak Izvor: Twitter/@ChiefOttoSosa/Screenshot

Nikola Jokić nikada nije krio da uživa u hrani, posebno onoj nezdravoj, a čuvene su anegdote njegovog bivšeg trenera Dejana Milojevića o tome koliko je bureka znao da pojede, pa da zalije koka-kolom. Čak je i plakao jer je kao mali bio gojazan. Dolaskom u NBA ligu morao je da promijeni navike i da se pridržava dijeta, da sluša savjete nutricionista, međutim postoje trenuci kada mu se "stari apetit ponovo otvori" i to je obično na hotelskom doručku.

U okviru jedne reklame čiji je bio glavni akter, Jokić je pričao svoja iskustva o odlasku u luksuzne hotele gdje posebno cijeni hranu. Upitan je šta obavezno pojede za doručak, a potom je počeo da nabraja i nije mogao da se zaustavi, shvativši na kraju da je možda malo i pretjerao.

"Uh... Kajgana od pet jaja, uz to slanina, šunka i spanać. Ne smije da bude tečno, ne smije da bude previše suvo. Mora da bude savršeno. Onda, ovsena kaša - orasi, bademi, borovnice i med. Onda šejk u koji idu banana, šumsko voće i malo soka od jabuke. Bogami, to je oko 5.000 kalorija u tom doručku", nasmijao se Nikola Jokić koji je rekao da u hotelu najviše cijeni dobru hranu, ali i dobar pogled.


Inače, Jokić je jedan od najspremnijih igrača u čitavoj NBA ligi čemu svjedoči i mali broj propuštenih utakmica svake sezone. Iako su mu često zamjerali da "nije atletski tip" jer ima 129 kilograma, međutim igrači koji igraju protiv njega vrlo dobro znaju da je jedan od najjačih igrača na svijetu.

ŠTA JE PRIČAO MILOJEVIĆ O JOKIĆU?

Izvor: YouTube/Chaz NBA

Nedavno preminuli trener Dejan Milojević najbolje od svih poznavao je Nikolu Jokića jer mu je dao šansu u Megi i gledao ga kako sazrijeva kao košarkaš. 

"Angažovali smo nutricionistu i naš kondicioni trener Marko Ćosić, koji je zaista vrhunski trener, napravio je fantastičan program rada. Drugo, odredio je režim ishrane, a mi smo se ubili radeći na tome, ali vidjeli smo da to ne ide u očekivanom smjeru. I onda shvatimo da on doručkuje pola kile bureka i popije flašu koka-kole za cijeli dan. Tada shvatiš da to mora da se promijeni. Sa Ćosom je mnogo promijenio tijelo i Ćosa je mnogo zaslužan što je on došao na nivo da može da se bavi profesionalnim sportom", pričao je u jednom intervjuu Dejan Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC