• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jokić ispravio novinara: To nije istina!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić ispravio novinara koji je "prebrojao" četiri zakucavanja protiv Lejkersa.

 nikola jokic ispravio novinara Izvor: YouTube/Denver Nuggets/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić odveo je Denver do pobjede nad Lejkerima (114:103) na otvaranju plej-ofa NBA lige upisavši 32 poena, 12 skokova i sedam asistencija, ali ono što je posebno oduševilo navijače bila su zakucavanja. Znamo da Jokić rijetko odlučuje da se "okači o koš" protivnika, prethodne cijele sezone je to učinio samo 29 puta, ali čini se da je "dodao gas" kada se približio kraj ove takmičarske godine!

Tako je Jokić na susretu protiv Lejkersa čak tri puta zakucao, pa je i trener Majkl Meloun skrenuo pažnju novinarima na taj detalj. Tražio je od njih da prebroje koliko puta je Jokić "pokazao mišiće", a kada je novinar došao sa spremnim odgovorom - i poručio Somborcu da je vidio četiri zakucavanja - odmah je stigla ispravka.

"Četiri zakucavanja? Nećemo taj jedan računati, samo su tri. Ne računam onaj kad sam ukrao loptu i položio u koš. To nije bilo zakucavanje", nasmijao se Nikola Jokić čije je najimpresivnije "kucanje" bilo u kontri pored Lebrona Džejmsa.


Jokić je prokomentarisao i svoj neobičan stajling pred meč, kada se obukao kao Gru iz filma "Grozan ja" (Despicable me): "Zašto sam bio kao Gru? Volim tog tipa i taj crtani film, zašto se ne zabaviti malo", objasnio je srpski košarkaš koji se našao i u trejleru za četvrti nastavak ovog sada već kultnog ostvarenja.

Somborac je upitan i za tešku situaciju Majkla Portera Džuniora. Braća njegovog saigrača su već nedjeljama u centru pažnje, prvo je Kouben završio u zatvoru jer je usmrtio ženu automobilom, dok je Džontej izbačen iz košarke zbog klađenja: "Teško je za njega, kada si na terenu ne misliš o tome, zato je košarka važna. Ne misliš ni o čemu drugom, naravno bude toga prije i poslije. Svi smo uz njega i porodica je na prvom mjestu, ali i mi smo neka porodica. Nadam se da će pronaći mir i da će biti dobro mentalno", ispričao je Jokić.

Nikola Jokić u trejleru Despicable Me 4
Izvor: YouTube/Illumination

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC