• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vidim da se najavljuje novi predsjednik Zvezde" Ostoja Mijailović: Odnosi su bili užasni i prije mene

Predsjednik KK Partizan govorio je o relacijama između dva "vječita" rivala - najveća srpska kluba

 Ostoja Mijailović o Željku Drčeliću Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je na potpisivanju novog ugovora sa Željkom Obradovićem i odnosu sa "vječitim" rivalom, KK Crvena zvezda i predsjednikom crveno-bijelih Nebojšom Čovićem, čije prezime nije želio da pominje.

"U klub sam došao u oktobru 2017, odnosi su bili još gori nego sada. Ovdje nisu loši odnosi dva kluba, nego između dva predsjednika kluba. Sad vidim da se gospodin Drčelić najavljuje kao novi predsjednik KK Crvena zvezda. Ja sa tim čovjekom imam normalan odnos i mislim da će se odnosi popraviti samo promjenom u njihovom klubu. I prije mog dolaska ti odnosi bili su užasno loši, to je iz perioda njihovog predsjednika čije prezime danas ne želim da spomenem i Vujoševićevog, odnosno Danilovićevog vremena. Ti odnosi su tada pokvareni i nikad nisu bili gori", rekao je Mijailović.

"Nikad se nisam drugima udvarao da budem drugi ili treći, da bi oni bili srećni. Uvijek sam se trudio da ovaj klub bude prvi i uvijek se trudio da damo što više da budemo bolji, da budemo prvi. To su navijači prepoznali. Kad sam došao, govorili su mi da sam poslat u klub da budem drugi, da klub samo živi i zato nas i napadaju iz susjednog tabora, ali ja im poručujem da moraju da pobijede na parketu, ne van parketa. Imamo sad finalnu seriju, pozivam navijače da navijaju dostojanstveno, za naše momke, da vjeruju u šta radimo, a šta će drugi da rade - to nije moj problem", dodao je predsednik Partizana.

Prvi čovjek Zvezde Nebojša Čović, javno je davno poručio da je našao nasljednika - Željka Drčelića, aktuelnog predsjednika Upravnog odbora KK Crvena zvezda. "Mislim da sam pronašao nasljednika, ozbiljno vam kažem. Mislim da je to Željko Drčelić, predsjednik Upravnog odbora. Znate dobro da nikada nisam nekoga hvalio pro forme, kao što nikada pro forme nisam ni napadao. Smatram da je Željko čovjek koji ima dovoljnu energiju, visprenost i prostor za efikasno pristupanje svemu što su izazovi u košarci. Mislim da smo pogodili sa čovjekom, kao i sa dobrim brojem ljudi u Upravnom odboru. U tom skautingu, za razliku od ovog igračkog, nismo promašili. Taj skauting je veoma bitan kao potencijal, da nikada ne promašite ili da što manje promašite. Uvijek ćete da mašite i u tom igračkom skautingu", rekao je Čović za "Meridian sport".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC