• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u Crnoj Gori, navijači Budućnosti upali na teren! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Navijači Budućnosti uletjeli su na parket i napravili haos, meč sa Sutjeskom se nije nastavio...

 Navijači Budućnosti prekinuli košarkaški meč protiv Sutjeske Izvor: RTCG / screenshot

Skandal u crnogorskoj košarci, navijači Budućnosti uletjeli su na teren na meču protiv Sutjeske i napravili haos. Meč je prekinut odmah, zajedničko rješenje nije pronađeno, pa tako utakmica na kraju nije ni nastavljena. U momentu prekida polufinala tamošnjeg šampionata Podgoričani su u Nikšiću vodili sa 36:26.

"Navijači gostiju, 'Varvari', upali su na teren kroz službeni ulaz koji je bio otvoren i počeli su da provociraju domaće navijače sa kojima su ušli u sukob. Uslijedila je reakcija 'Vojvoda' i gađanje stolicama. Policija je intervenisala i izbacila gostujuće navijače iz hale", navodi se u izvještaju crnogorskih "Vijesti", uz informaciju da su oni došli nenajavljeno, najvjerovatnije privatnim automobilima.

Dodaje se i da su sudije htjele da se meč nastavi pred praznim tribinama, ali da Sutjeska nije htjela da igra meč bez podrške publike, tako da meč neće da bude završen u četvrtak.

Ubrzo je stiglo i saopštenje kluba iz Nikšića. "Izražavamo žaljenje zbog prekida utakmice polufinala Prve crnogorske košarkaške lige protiv Budućnosti. Počelo je sjajnom atmosferom, onda su gostujući navijači upali u teren kroz službeni ulaz. Klub smatra da odgovornost za incident snosi policija koja je dozvolila da tokom utakmice, na kojoj je do tada vladala sportska atmosfera, upadne navijačka grupa 'Varvari' i da izazove sukob sa domaćim navijačima. Mi nismo htjeli da se meč nastavi bez naših navijača, nismo dozvolili da oni budu istjerani iz sale, jer ne snose ni mrvu odgovornosti", piše u saopštenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC