• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ostaće pjesma i uspomena na Tea kapitena!" Ovako je Miloš slavio titulu sa Zvezdom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Iskusni košarkaš Miloš Teodosić ponovo čuo "svoju" pjesmu na proslavi.

 Miloš Teodosić i Zvezda slavili uz hit Ostaće pjesma i uspomena na Tea kapitena Izvor: MN Press/X/kkcrvenazvezda/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ABA ligu pobjedom nad Partizanom (82:76), a nakon slavlja na gostujućem terenu uslijedilo je i ono tradicionalnije - u kafani! Prvotimci crveno-bijelih preselili su se iz Beogradske arene u lokal gdje je nastavljeno slavlje, a tamo se u jednom trenutku istakao plejmejker Miloš Teodosić, jer muzika je svirala njegovu pjesmu!

Hit "Poslednji boem" Šekija Turkovića još prošlog ljeta dobio je modifikaciju na samom kraju refrena, pa su svima dobro poznati stihovi "Ostaće pjesma i uspomena, na Tea kapitena". Upravo te riječi tokom ludog slavlja trofeja u regionalnom takmičenju pjevali su košarkaši Crvene zvezde.

Na snimku koji je podijelio zvanični kanal kluba vide se Miloš Teodosić, talentovani junior Andrej Kostić i tim menadžer Nebojša Ilić. Sva trojica uživaju u muzici, a Miloš Teodosić veoma je dobro raspoložen i još jednom pokazuje koliko mu znače trofeji sa klubom za koji navija od malih nogu. Pogledajte dio proslave:

Bogata karijera Miloša Teodosića sada je uveličana sa dva trofeja u dresu voljenog kluba. Crvena zvezda je ranije tokom sezone već osvojila Kup Radivoja Koraća, a do kraja će imati priliku da osvoji i šampionsku titulu u Srbiji, što bi bio još jedan veliki uspjeh za iskusnog plejmejkera.

Finalnu seriju protiv Partizana Miloš Teodosić završio je sa 29 postignutih poena, od čega je najviše imao u prvom meču kada je postigao 14 poena. Saigrače je razigrao 15 puta, imao je i 11 skokova, a ukupan indeks korisnosti bio mu je 30. Pored brojki koje su bile na zavidnom nivou, Teodosić je na saigrače uticao i ogromnim iskustvom pošto je u karijeri odigrao mnogo ovakvih mečeva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC