• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jović slavio sa Zvezdom! Reprezentativac stigao iz NBA zbog voljenog kluba! (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpski košarkaš u društvu Dejana Davidovca na proslavi titule u ABA ligi.

 Nikola Jović slavio titulu sa Zvezdinim košarkašima Izvor: Instagram/nikolajovicc/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde osvojilu su sedmu titulu ABA lige u istoriji kluba, pobjedom nad Partizanom u punoj Beogradskoj areni, a zatim je u jednoj beogradskoj kafani uslijedilo slavlje. Isticao se Miloš Teodosić, zanimljivu ulogu imao je i Fredi Gilespi, a u društvu prvotimaca Crvene zvezde našao se i jedan srpski reprezentativac iz NBA - riječ je o Nikoli Joviću (20)!

Mladi košarkaš Majamija završio je NBA sezonu ispadanjem u prvom olu plej-ofa, pa je stigao u Srbiju gdje je ispratio finalnu seriju regionalnog takmičenja. Primijećen je na utakmicama svog voljenog kluba, a sada je bio i dio proslave sa igračima crveno-bijelih! Naravno, navijači bi voljeli da ga vide u omiljenom dresu naredne sezone, ali gotovo da ne postoje nikakve šanse za to.

Jović je ugovorom vezan za Majami, a u timu sa Floride imaju velika očekivanja od njega u narednom periodu. Zvezda će za sada morati da se zadovolji podrškom mladog Jovića, koji se povremeno pojavi u hali i očigledno je u veoma dobrim odnosima sa košarkašima Crvene zvezde. Na Instagramu je podijelio fotografiju sa Dejanom Davidovcem, saigračem iz nacionalnog tima, uz tekst "Čiča".

Nikola Jović rođen je u Lesteru, gde je njegov otac Ilija profesionalno igrao košarku, a zna se da je i stariji Jović navijač crveno-bijelih. On je nedavno preuzeo jednu od uloga u upravljačkoj strukturi Zvezde, dok se sin na drugom kraju svijeta bavi NBA karijerom u jednom od najboljih košarkaških timova na planeti. Nikola je odrastao igraćuji vaterpolo u Partizanu, ali kada se prebacio na košarku samo godinu i po dana bilo mu je potrebno da preko seniorskog tima Mege stigne do NBA.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC