• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić u programu uživo zamolio Jokića da igra za Srbiju!

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Vučić uputio molbu Nikoli Jokiću da se odazove na poziv selektora Svetislava Pešića za Olimpijske igre u Parizu.

 Aleksandar Vučić zamolio Nikolu Jokića da igra za Srbiju Izvor: MN Press/Klodian Lato/RTS/Screenshot

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas tokom gostovanja na Radio televiziji Srbije (RTS) molbu košarkašu Nikoli Jokiću da se odazove na poziv selektora Svetislava Pešića za predstojeće Olimpijske igre u Parizu. Jokić i dalje nije saopštio svoju konačnu odluku o igranju za "orlove", a to će učiniti kada sjedne za sto sa Pešićem i Tarlaćem.

"Ovoga puta nema prevelikih očekivanja od fudbalera u Njemačkoj, ali vjerujem da ćemo mi daleko da doguramo na Evropskom prvenstvu. Molim i navijače Zvezde i Partizana da budu zajedno uz našu reprezentaciju, svi koji mogu da budu uz naš tim protiv Engleza u Gelzenkirhenu, pa onda i Minhenu. A onda ćemo da navijamo za Jokića da navijamo na Olimpijskim igrama", kazao je Vučić, na šta ga je voditeljka upitala da li to znači da će igrati u Parizu.

"Ne znam da li će biti u timu, volim ga i mnogo poštujem, ovo je moja molba njemu da se odazove selektoru na poziv jer će biti jaki Kanađani sa Gildžs-Aleksanderom i Marejom, kao i sa Amerikancima, a ako neko može da ih pobijedi - to je samo Srbija".

Prvi individualni treninzi srpske reprezentacije počinju 17. juna, dok je zvanično okupljanje zakazano za 24. jun. To znači da će Nikola imati oko mjesec dana da odmori i da razmisli u vezi sa učešćem na Olimpijskim igrama. Svi se nadaju da će to i da se dogodi, ali konačna odluka još uvijek nije donesena.

Podsjetimo, Srbija u grupnoj fazi na Olimpijskim igrama u Parizu (preciznije u Lilu) igra protiv SAD i Južnog Sudana, i još jednog tima iz kvalifikacija.

Nikola Jokić je inače ovih dana viđen na odmoru u Srbiji i Republici Srpskoj, gdje je prije svega uživao na regati.

ij

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Onaj ko ne želi sa voljom da igra bolje da ne igra

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC