• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekli su nam da se igra za 24 sata! HItno saopštenje Partizana poslije prekida "vječitog" derbija

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizan se oglasio saopštenjem povodom dešavanja u finalu KLS.

 Partizan se oglasio saopštenjem povodom dešavanja u finalu KLS Izvor: MN PRESS

Partizan se oglasio saopštenjem na zvaničnom sajtu nakon što je Crvena zvezda ostala sama u "Areni". Iz tabora crno-bijelih tvrde da je rečeno da se utakmica nastavlja u četvrtak, nakon što je prekinuta početkom treće dionice i pošto je hala ispražnjena, dok su za to vrijeme na terenu pojavili igrači Zvezde i sačekali da istekne period do početka utakmice.

Saopštenje iz Partizana prenosimo u cijelosti.

"Druga utakmica finala Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde je prekinuta na 7.55 sekundi prije kraja treće četvrtine pri rezultatu 57:45 u korst crno-bijelih. Prvi sudija meča je prekinuo utakmicu zbog vrijeđanja Vesne Čović od strane publike, što je prvi put u istoriji naše košarke da se utakmica prekida zbog verbalnog delikta. Nakon prekida, ekipa Crvene zvezde se povukla u svlačionicu. Podsjećanja radi, samo u ove dvije nepune utakmice, vrijeđani su Željko Obradović, Zoran Savić, Kevin Panter, Aleksa Avramović, Nemanja Nedović i Miloš Teodosić, ali mečevi nisu ni za sekund prekidani. KK Partizan je protiv svakog vrijeđanja na bilo kom osnovu i gotovo svakodnevno to ponavlja. Nakon što je traženo sa se dvorana isprazni, ekipa crno-bijelih je dugo čekala na terenu nastavak, da bi službeni predstavnici KK Partizan od sudija dobili informaciju o prekidu i nastavku meča kroz 24 sata. Tim Partizana se tada povukao u svlačionicu a igrači su dobili slobodno. Kada su se iznenada sudije i igrači Crvene zvezde pojavili na terenu nakon više od sat vremena poslije prekida, igrači Partizana su uveliko krenuli svojim kućama. Ako Crvena zvezda, sudije i delegat na ovaj način dodijele titulu državnog prvaka Crvenoj zvezdi, KK Partizan u takvom skandalu ne želi da učestvuje", poručuju iz Partizana.

Podsjetimo, u trenutku prekida utakmice Partizan je vodio 57:45, a sve je stalo zbog pogrdnog skandiranja na račun porodice Čović. Igrači Crvene zvezde otišli su u svlačionice zbog toga, dok je navijačima Partizana objašnjeno da moraju da napuste halu. Tada su Grobari tražili od svojih igrača da ne igraju utakmicu bez njih na tribinama.

Konačna odluka o utakmici biće donijeta u četvrtak.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

РС

Навијачи вам рекли јел?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC