• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se zapravo desilo u Areni? Crvena zvezda izašla, Partizan nije, evo kada se očekuje konačna odluka!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovakvo finale Superlige Srbije niko nije očekivao.

 Hoće li biti nastavljen meč Partizan Crvena zvezda Izvor: TV Arena sport 1 Premium/Screenshot

Crvena zvezda je novi šampion Srbije, poslije drugog meča finala Superlige Srbije koji je prekinut u 23. minutu tog meča. Prvi meč finala završen je rezultatom 89:88 za Crvenu zvezdu i odigran je u "Pioniru", a drugi meč je prekinut kada je Partizan bio u seriji i vodio 57:45. 

Krenula su pogrdna skandiranja prema porodici Čović, a zatim smo vidjeli i da su neki predmeti bili ubacivani ka klupi Crvene zvezde. Sudije su riješile da poslije tajm-auta Janisa Sferopulosa prekinu meč i zatraže da se tribine isprazne. Prvo smo vidjeli da su igrači Crvene zvezde zajedno sa stručnim štabom izašli napolje, a zatim su i sudije napustile teren. 

Čuli smo potom navijače Partizana da skandiraju da je ne žele da njihovi ljubimci nastave meč bez svojih navijača, a onda je Željko Obradović zajedno sa igračima otišao pravo kod navijača. Čuli smo i izbliza šta su mu navijači poručili, a onda su igrači Partizana napustili parket "Beogradske arene". 

Kada je djelovalo da je sve gotovo i da nećemo više gledati ništa u vezi sa ovim mečom, košarkaši Crvene zvezde vratili su se na teren! Vratile su se i sudije i potom smo vidjeli kako su crveno-bijeli sačekali da prođe 15 minuta na terenu. Košarkaši Partizana se nisu vratili na teren i sada čekamo konačni epilog. U četvrtak će biti donijeta odluka o tome da li će biti nastavljena utakmica ili će Crvena zvezda za zelenim stolom dobiti ovaj meč i titulu šampiona Srbije. 

(MONDO, N. L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC