• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OGLASIO SE KEVIN PANTER! Misteriozna poruka kapitena Partizana na društvenim mrežama!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Američki košarkaš Kevin Panter nije mnogo toga želio da kaže porukom.

 Da li Kevin Panter ostaje u Partizanu Izvor: MN PRESS

Da li kapiten Partizana Kevin Panter ostaje u klubu? Prvo je stigla informacija da je Amerikanac sa srpskim pasošem dogovorio uslove sa Makabijem iz Tel Aviva, zatim je njegov agent Hris Papadopulos to demantovao, a na kraju je stigao i komentar samog igrača. Istina, iz njega ne može da se sazna mnogo toga.

Na društvenoj mreži "X", nekadašnjem Tviteru, Kevin Panter je u toku haosa objavio samo emodži kačketa, odnosno "cap". Ta riječ se na engleskom izgovara isto kao skraćenica za riječ kapiten, pa je moguće da Panter objašnjava da ostaje u Beogradu! Takođe, u američkom slengu "cap" znači i laž, pa nam ostaje da vidimo za koju od dvije vijesti bi Kevin Panter mogao da nam signalizira da je lažna! Poruka bi mogla da bude dvosmislena, a mogla bi i da nema nikakve veze sa napisima u srpskim medijima ovog ponedjeljka.

Pogledajte njegovu objavu:

Za veoma kratko vrijeme Panter je sakupio gotovo hiljadu lajkova, uz blizu dvije stotine retvitova, a brojni navijači Partizana ostavili su komentar ispod njegove objave. Uglavnom su to poruke podrške kapitenu Partizana, koji će po svemu sudeći i četvrtu godinu u nizu nositi crno-bijeli dres.

Podsjećamo, Kevin Panter je prethodnog ljeta potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Partizanom, nakon što mu je istekao prvi dvogodišnji ugovor koji je imao sa crno-bijelima. Iako su se interesovali Barselona i Panatinaikos, bek je riješio da ostane u timu Željka Obradovića, a to će gotovo izvjesno biti slučaj i pred novu sezonu.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC