• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojan Bogdanović ostaje bez 17.000.000 dolara!

Autor Dragan Šutvić

Jedino čemu se nada Bojan Bogdanović da ipak neće dobiti otkaz!

 Bojan Bogdanović trejdovan  Izvor: Profimedia

Veliki trejd u NBA ligi! Njujork Niksi su ohrabreni dobrim plej-ofom u sezoni iza nas riješili da okupe staro društvo sa koledža Vilanova pa će se tako Džejlenu Bransonu, Džošu Hartu i Donteu Divićencu u Niksima pridružiti i Mikal Bridžis koji stiže iz komšiluka. Bruklin Netsi će za njega dobiti Hrvata Bojana Bogdanovića, ali i brojne pikove.

Tako će Netsi za igrača koji je prošle sezone davao 19,6 poena uz 4,5 skokova i 3,6 asistencija dati nezaštićene pikove 2025. zatim 2027, 2029 i 2031. godine kao i pika prve runde iz 2025. koji je izvorno bio Milvokijev. Zapravo je Bogdanović uključen u trejd samo zbog svoje plate od 19.000.000 dolara, kako bi trejd bio legalan. 

Mogao bi Hrvat i da dobije otkaz u naredna dva dana, što će se vjerovatno i desiti. U tom slučaju Bruklin mora da mu isplati samo 2.000.000 dolara, a kako će Netsi ići u rekonstrukciju tima teško da im je potreban veteran sa ogromnom platom poput Bogdanovića. Inače se Netsi i Bogdanović odlično poznaju, pošto je on dvije i po godine igrao za ovaj klub. 

Iskusni 35-godišnji Mostarac je u karijeri igrao za Zrinjski, Real Madrid, Mursiju, Cibonu, Fenerbahče, a onda je 2014. godine stigao u NBA. Nastupao je za Bruklin. Vašington, Indijanu, Jutu, Detroit i u februaru je u trejdu stigao u Netse. Što se Niksa tiče poslije ovog trejda tim je u velikim pregovorima pošto su ugovori istekli Ajzei Hartenštajnu i Anunobiju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC