• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarkaš oženio najljepšu odbojkašicu: Bivši kapiten Zvezde kum Nemanji i Katarini!

Autor Dragan Šutvić

Za njih dvoje se već dugo misli da su jedan od najljepših sportskih parova, a sada su Nemanja Dangubić i Katarina Lazović u braku!

 Vjenčali se Nemanja Dangubić i Katarina Lazović Izvor: Instagram/danga06/printscreen

Godinu dana nakon što su srpski košarkaš Nemanja Dangubić i njegova izabranica Katarina Lazović kumovali Luki Mitroviću i Nini Micić, došlo je vreme da se ode i u drugom smeru! Sada su Mitroviću kumovi novom bračnom paru srpskog sporta - Nemanja i Katarina iskoristili su priliku da se venčaju između dvije sezone!

Fotografiju sa crkvenog vjenčanja jednog od najljepših sportskih parova u Srbiji podijelio je na svom Instagram profilu Zvezdin centar, što pokazuje da su Luka i supruga Nina "uzvratili" kumstvo Nemanji i Katarini. Podsjećamo, Luka Mitrović i Nemanja Dangubić svojevremeno su bili saigrači u Hemofarmu i Crvenoj zvezdi, a i u mlađim kategorijama reprezentacije Srbije. Pogledajte kako izgledaju Nemanja i Katarina:

Dangubić je prethodnu sezonu odigrao u Peristeriju i sa tim grčkim timom, pod komandom legendarnog Vasilisa Spanulisa, učestvovao je na Fajnal-foru Lige šampiona u Beogradskoj areni. Ljeto je iskoristio za promjenu sredine, pa će naredne sezone sa Dubaijem igrati ABA ligu.

Njegova izabranica Katarina Lazović prethodnu sezonu odigrala je u Turskoj gdje je na kraju sezone branila boje Galatasaraja. U tom klubu mogla bi da ostane i naredne sezone, ali prije toga je čekaju veliki izazovi sa reprezentacijom Srbije. Očekuje se da Katarina bude jedan od aduta nacionalnog tima na Olimpijskim igrama u Parizu, gdje će Srbija pokušati da osvoji zlatnu medalju.

Prethodnih godina Katarina Lazović je sa Srbijom osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu, zlato na Evropskom prvenstvu i još dvije srebrne medalje na kontinentalnim takmičenjima. takođe, ima i bronzanu medalju osvojenu u Svjetskoj ligi. U Srbiji je igrala za Vizuru, a inostranu karijeru gradila je u Poljskoj, Italiji, Kini i Turskoj. Ovako izgleda Katarina Lazović, jedna od najlejpših odbojkašica na svijetu:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC