• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džoel Embid izdao dvije države da zaigra za Drim-tim! Sad napljuvao Amere, a najviše Lebrona

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Džoel Embid pravo niotkuda "pecnuo" svoje saigrače iz reprezentacije SAD. Zašto?

 sramna izjava dzoela embida o reprezentaciji sad Izvor: YouTube/ USA Basketball/Screenshot

Sjajni košarkaš Džoel Embid "ispalio" je svoju domovinu Kamerun i potom reprezentaciju Francuske, koju je dugo uvjeravao da će nastupiti za nju od ovog ljeta, pošto je stigao poziv Sjedinjenih Američkih Država. Embid se tako lako priključio drim-timu i pokušaće ovog ljeta da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, za šta su apsolutni favoriti...

Jednostavno, na jednom mjestu su Stef Kari, Lebron Džejms, Devin Buker, Kevin Durent, Entoni Edvards i ostali najmoćniji igrači NBA lige, međutim dok se ostali ne brinu - Džoel Embid je odlučio da "skida pritisak" sa ekipe. Tako je u intervjuu za "Njujork Tajms" dao gotovo nevjerovatnu izjavu u kojoj je pokušao sve da ubijedi da Amerikanci zapravo nisu toliko jaki, što je apsurd nad apsurdima.

"Pogledajte na talenat koji SAD imaju, ali isto tako ima i podjednakog talenta u drugim timovima. A što se tiče talenta u našem timu, morate da razumijete da su većina ovih igrača stari", rekao je Džoel Embid koji je na ovaj način praktično "pecnuo" svoje saigrače, što im se neće dopasti.

"Ovaj Lebron nije Lebron kakav je bio prije nekoliko godina. Velika je razlika. Svi će vam to reći, što možete i sami da vidite, da onaj moćni i dominantni Lebron od prije par sezona - nije isti igrač kao danas. Mislim da su ljude prevarila imena na spisku. Ali, pomenuta imena su godinama gradila karijere, sada su stariji. Nisu šta su nekada bili", poručio je Embid koji kao da je zaboravio da njegove riječi mogu da povrede saigrače.

Izvor: YouTube/ USA Basketball/Screenshot

Prethodno je već atmosfera počela da se ruši zbog sponzorskih stvari, pa je tako nepozvani Džejlen Braun "udario" na državni tim i objasnio da nije tu samo jer ne nosi "Najki", dok je potom i Kevin Durent burno reagovao na društvenim mrežama zbog vrlo slične stvari.

Podsjetimo, na spisku SAD su: Adebajo, Buker, Kari, Dejvis, Durent, Edvards, Embid, Haliburton, Holidej, Džejms, Tejtum i Vajt. Srbija i SAD igraju na otvaranju Olimpijskih igara 28. jula u Lilu.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:34
Bože pravde na Srbija Australija u Abu Dabiju
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC