• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napali Embida na Olimpijskim igrama, pobjegao uz pratnju policije: Francuzi su bijesni zbog izdaje, ne praštaju mu

Uz veliko obezbjeđenje se udaljio nacionalni tim SAD, a kada se ka autobusu uputio Džoel Embid čuli smo uzvike da "vrati pasoš".

 Navijači napali Embida na Olimpijskim igrama Izvor: Instagram/basketnews

Imamo prve varnice na Olimpijskim igrama! Krenulo je takmičenje i prije otvaranja turnirima u fudbalu i ragbiju, a Srbija čekati 27. jul da Damir Mikec i Zorana Arunović prvi nastupe na OI. Naši košarkaši će prvo igrati sa Sjedinjenim Američkim Državama, a "drim tim" je već stigao u Pariz.

Nisu baš svi američki reprezentativci dočekani na lijep način, a to je bilo i očekivano. Francuska publika je "na nož" dočekala Džoela Embida koji je stigao da igra za SAD. Vikali su mu navijači "vrati pasoš", dok je izlazio iz autobusa nacionalnog tima, a razlog za to je što nije održao obećanje i nije zaigrao za selekciju Francuske.

Domaćin Olimpijskih igara je želio da se pojača i ponudili su 30-godišnjem Kameruncu pasoš 2022. godine. U julu te godine je dobio pasoš, ali je u septembru postao građanin Sjedinjenih Američkih Država. Sada je kao naturalizovani igrač stigao da se takmiči sa Amerikancima, što se Francuzima naravno nije svidjelo. Pogledajte kako su ga dočekali:

Doduše neće mnogo patiti pod košem bez njega. Imaju Rudija Gobera, Viktora Vembanjamu i Matijasa Lesora, pa ćesto igraju sa dva klasična centra, više bi im znači neki bek ili plej viška. Ipak, nisu domaćini Olimpijskih igara zaboravili Embidu "izdaju". 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC