• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokićev brat optužen za prebijanje - mogao bi zbog toga i na robiju!

Autor Mladen Šolak

Strahinja Jokić sučava se sa potencijalnom kaznom zatvora!

 Brat Nikole Jokića optužen za prebijanje Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Strahinja Jokić, stariji brat Nikole Jokića, uhapšen je pod optužbama za napad na jednog čovjeka na utakmici Denver Nagetsa u NBA ligi. Najstariji od trojice braće Jokić udario ga je na tribini i to se vidjelo na snimcima koji su isplivali na društvenim mrežama, pa je optužen za napad trećeg stepena. Pod tim stepenom podrazumijeva se bezobziron nanošenje straha ili teških tjelesnih povreda, kao i bezobzirno izazivanje straha od povrede upotrebom smrtonosnog oružja.

U Americi se napad trećeg stepena klasifikuje kao prekršaj klase 'A', što je najteža vrsta prekršaja, dok su ostale tri klase (B, C i D) lakši prekršaji. Prema pravosudnom sistemu u Sjedinjenim Državama, za prekršaj klase "A" predviđena je maksimalna kazna zatvora od godinu dana i kazna do 1.000 dolara.

Američki mediji tvrde da je čovjek koga je Strahinja Jokić udario rekao u policiji da je pretrpeo udarac košarkaševog brata, "velikog tipa sa frizurom 'Mohikanac'" i da ga nije provocirao da ga napadne. Kada je utvrđeno da je doživio potres mozga, isprva nije htio da pokreće tužbu protiv Strahinje Jokića, jer se plašio osvete i bio zabrinut za bezbjednost porodice. Ipak, početkom maja se predomislio i odlučio da prekršajno goni Strahinju Jokića.

Nikolin stariji brat rekao je da nije uradio ništa pogrešno, već da je branio jednog starijeg čovjeka koga poznaje dugo vremena. Zakazano je pojavljivanje Strahinje Jokića na sudu 21. avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC