• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Embid opet bježi od Jokića!? Odjednom se razbolio, možda propušta meč sa Srbijom

Autor Haris Krhalić

Džoel Embid mogao bi da propusti utakmicu protiv Srbije zbog bolesti.

 Embid bi mogao propustiti meč sa Srbijom Izvor: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

Da li Džoel Embid ponovo bježi od Nikole Jokića? Postoji šansa da centar američke reprezentacije propusti duel sa Srbijom u nedjelju (17.15 časova) zbog bolesti. Prema izvještajima koji se pojavljuju sa Olimpijskih igara on se osjećao loše, imao je probleme sa temperaturom i propustio je trening u subotu.

Selektor Stiv Ker je ipak uvjeren da se to neće dogoditi i da će da bude u sastavu. "Siguran sam da ćemo imati sve igrače na raspolaganju", poručio je Ker. Dobro je poznato da Embid izbjegava duele sa Jokićem koji se igraju u Denveru. Košarkaš Filadelfije posljednji put je išao na gostovanje u Kolorado 8. novembra 2019. godine i od tada je svake sezone izmišljao određene izgovore da ne bi putovao...

Zbog svega toga su navijači odmah krenuli sa prozivkama i svi postavljaju isto pitanje - da li izbjegava meč sa Jokićem i na reprezentativnom nivou? Igrao je Embid u prijateljskoj utakmici u Abu Dabiju i tada meč završio sa samo 8 poena.

Na spomenutoj prijateljskoj utakmici nije igrao Kevin Durent i očekuje se da će on da bude u sastavu za prvi meč u grupnoj fazi Olimpijskih igara. "Nadamo se da će moći da igra. Odradio je nekoliko treninga, pratićemo situaciju sa njim", jasan je Ker.

O duelu sa Jokićem pričao je i Entoni Dejvis koji bi, ako Embid izostane, mogao da ima veću minutažu i zadatak da čuva srpskog centra. "Svi znamo šta je sve Nikola sposoban da uradi, vidjeli smo to u NBA ligi. Rekao bih da na reprezentativnom nivou još više koriste i igraju preko njega. Biće zabavno", zaključio je Dejvis.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC