• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tri mjeseca sam igrao s njima, pa su onda krenule priče": Kodija pitali kada će Zvezdi doprinijeti kao Baskoniji

Kodi Miler Mekintajer je posle druge pobjede Crvene zvezde u Evroligi podijelio impresije o utakmici.

 Kodi Miler Mekintajer  o pobjedi nad Baskonijom Izvor: MONDO/Tijana Jevtić

Crvena zvezda je zabilježila i drugu pobjedu u Evroligi, ovog puta su izabranici Janisa Sferopulosa slavili na domaćem terenu u dupke punoj Beogradskoj areni, a protivnik im je bila Baskonija. Tim iz Vitorije, koji je u prvoj utakmici savladao Partizan, ovog puta nije imao odgovor za drugi beogradski tim koji je izgledao energično i uigrano. Poslije velikog uspjeha medijima se obratio Kodi Miler Mekintajer,  govorio je o prethodnom klubu, ali i svojoj igri u tom meču.

Bivši igrač Partizana je u klub sa Malog Kalemegdana stigao kao veliko pojačanje iz Baskonije. Amerikanac je očigledno još uvijek u periodu adaptacije, ali nije mogao da izbjegne pitanje o trenutnom doprinosu ekipi u poređenju sa prošlom sezonom. "Sve je kako treba. Ovo je novi tim, govorimo o vremenu kada sam u proseku imao 30 minuta, a tad sam već tri mjeseca igrao sa tom ekipom. U januaru i februaru su mnogi počeli da pričaju o meni, za sve je potrebno vrijeme, to je najvažnije. Najvažnije je pobjeđivati, biti agresivan, naći svoj ritam i sve će biti kako treba", rekao je Mekintajer.

Pogledajte

01:38
Kodi Miler Mekintajer igrač Crvene zvezde
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić
Izvor: Mondo/Tijana Jevtić

Amerikanac nije krio oduševljenje poslije utakmice koja je bila praćena uzavrelom atmosferom. "Bilo je nevjerovatno. Mislim da sam prije ove utakmice igrao ovdje tri puta", kao da je na trenutak preispitao svoj odgovor Mekintajer, ali je potom dodao: "Sada su navijači bili na mojoj strani. Definitivno je jedinstveno iskustvo".

Mekintajer je sezonu za nama proveo u Baskoniji, za klub iz Vitorije je u proseku davao 9,5 poena po meču najelitnijeg takmičenja. Bio je važan dio ekipe, pa je podijelio utiske o tome kako je izgledalo donedavni tim gledati kao rivala. "Bilo je čudno, definitivno čudno... Sa svima tamo imam sjajnu saradnju. Bilo je lijepo, ali čudno. Zadovoljan sam što smo na kraju ostvarili pobjedu", rekao je Mekintajer. Bez obzira što je protivniku bio dobro poznat, Amerikanac je o svojoj partiji rekao: "Igrao sam kao i inače, pokušavao sam da budem agresivan", zaključio je.

Džoel Bolomboj je susret sa Baskonijom završio kao jedan od najefikasnijih igrača sa 15 poena i osam skokova. Imao je priliku igrač sa Malog Kalemegdana da postigne i trojku kada se našao u korneru, ali su sudije na kraju, ipak, dosudile dva poena za domaćina. Centar crveno-bijelih nije krio zadovoljstvo zbog pobjede i dobrog izdanja, ali je našao i zamerke svom timu koje će ekipa Janisa Sferopulosa morati da popravi. Poslije meča se i Bolomboj obratio medijima, pogledajte šta je rekao: 

Pogledajte

02:36
Dzoel Bolomboj: Ovo je mnogo bolji tim nego prošle sezone
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC