• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić "lomio" članke, zakucao, pa se smijao u lice! Ovakvog ga nikad niste vidjeli na parketu (VIDEO)

Izgleda da ćemo od ove sezone u NBA ligi gledati nešto drugačijeg Nikolu Jokića. To je već na svojoj koži osjetio Mejson Plamli.

 Nikola Jokić partija protiv Finiksa Izvor: Twitter/@Tatianaclinares/Screenshot

Nikola Jokić više je nego spreman za novu NBA sezonu. Igrao je maestralno za Srbiju tokom ljeta na Olimpijskim igrama u Parizu i maksimalno motivisan pojavio se na pripremama Denvera, pa nakon njegovih partija protiv Bostona u Abu Dabiju i sada Finiksa pred domaćim navijačima, može da se priča i o četvrtom MVP priznanju.

Tako je Jokić prethodne noći u porazu svojih Nagetsa (118:114) zabilježio takozvani "Sombor dabl" - odnosno bio je kratak za malo u jednoj od tri glavne statističke kategorije. Preciznije, za pola sata na parketu upisao je 21 poen, 14 skokova i još devet asistencija, a kao i obično - trudio se da bude maksimalno kreativan i atraktivan. Jednostavno, ne zaboravlja da igra za publiku i želi da se i navijači zabavljaju.

U jednom trenutku Jokić je cijelu halu podigao na noge pošto je uspio da predribla bivšeg saigrača Mejsona Plamlija, kome su "klecnuli članci", a da potom čak i da pokuša da zakuca. Na kraju, sve je začinio i osmijehom u pravcu protivnika iz Finiksa.

Pogledajte kako je to izgledalo, nismo navikli na ovakve Jokićeve poteze:


Pogledajte kako je izgledao i cijeli nastup Nikole Jokića protiv Finiksa dok podsjećamo i da Denver očekuje meč sa Oklahomom, pa u petak sa Minesotom, dok zvanična sezona za njih kreće 25. oktobra - baš protiv Tandera pred svojim navijačima. Nadaju se svi novom šampionskom prstenu...

Nikola Jokić
Izvor: Youtube/NBA

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC