• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grčki mediji: Zvezda hoće Mavrokefalidisa!

Autor mondo.rs

Specijalizovani portal "Eurohoops" objavio da su crveno-beli poslali ponudu iskusnoj "petici" i otkrio dokle su došli pregovori.

 Zvezda hoće Mavrokefalidisa! Izvor: MN PRESS


Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić otvoreno je ove nedelje poručio da sa saradnicima traži još jednog centra za svoj tim. Grčki mediji nagovestili su u četvrtak ko je jedan od "pikova" crveno-belih.

Prema pisanju portala "Eurohoops", šampion Srbije i ABA lige već je poslao ponudu Lukasu Mavrokefalidisu (32, 210 cm), iskusnom Grku koji je prošle sezone sa uspehom dres atinskog AEK-a.

Najbolji strelac grčke lige za takmičarsku 2015/16 i dalje je slobodan igrač, dok Zvezda na njegovoj poziciji zasad računa na novajlije Ognjena Kuzmića i Milka Bjelicu, koji iako je primarno "četvorka" u pripremnom perodu pokriva to mesto u timu.

Izvor: MN PRESS

"Prema saznanjima Eurohoopsa, šampion ABA lige već je poslao ponudu grčkom košarku i pokušava da ga dovede u svoje redove. Zvezda je 'kratka' na poziciji centra, na kojoj trenutno kao 'čistu' peticu ima samo Ognjena Kuzmića", objašnjeno je.

Prema istom izvoru, Mavrokefalidis ozbiljno razmatra opciju da dođe u Srbiju, ali postoji i "važna finansijska razlika između njega i kluba".

Drugim rečima, očigledno je da su njegovi zahtevi veći od ponude crveno-belih, pa ostaje da se vidi da li će dve strane pregovorima naći zajednički jezik, čime bi se Grk eventualno vratio u Evroligu posle godinu dana pauze.

Sa druge strane, ranije ovog meseca iz Atine je poručeno da je Mavrokefalidis bio blizu Galatasaraja, ali i da nije potpisao za klub iz Istanbula zato što je "pao" na lekarskim pregledima. Da li bi i to mogla da bude prepreka njegovom dolasku u Beograd - takođe će brzo biti poznato.

Tokom profesionalne karijere započete još 2001. godine u PAOK-u, nekadašnji reprezentativac Grčke igrao je i za Virtus Romu, Valensiju, Olimpijakos, Marusi, Spartak Sankt Peterburg, Barselonu i Panatinaikos, u čijem je dresu pre nekoliko sezona i igrao protiv Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC