• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kvinsi Miler: Zvezdo, a gde mi je plata?

Autor mondo.rs

Američki košarkaš Kvinsi Miler posvađao se na Twitter-u sa pojedinim navijačima Crvene zvezde, koji su mu zamerili što javno, na društvenoj mreži, priča o dugu kluba prema njemu.

 Kvinsi Miler: Zvezdo, a gde mi je plata? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Kvinsi Miler, koji je iz Crvene zvezde prešao u Makabi, izazvao je danas gnev pojedinih navijača Zvezde, zato što je na Twitteru, javno obznanio da mu beogradski klub još duguje 65.000 evra.

Pojedini navijači Zvezde zamerili su mu što "plače kao malo dete zbog 65.000 evra, zaboravljajući da mu je upravo Zvezda omogućila da potpiše milionski ugovor sa Makabijem".

Odgovor Milera bio je: "LOL (umirem od smeha). Ustvari, ja sam razlog za taj ugovor. A ove pare su moje, zaradio sam ih. Nije stvar u novcu, već u principu. Ako mi duguju peni, boriću se za peni".

Povod za njegov tvit bila je objava novinara Dejvida Pika da je Čarls Dženkins pristao da ponovo dođe u Zvezdu iako mu je ostala dužna 200.000 evra i da je "njegova ljubav i posvećenost Zvezdi  neverovatna".







Miler je na kraju ove konverzacije ipak svima poslao "pozitivne vibracije". Na poruku drugog navijača Zvezde da ga "i dalje vole", Miler je odgovorio: "I ja vas".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC