• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apel crveno-belih: Delije, ne idite u Istanbul

Autor mondo.rs

Klub sa Malog Kalemegdana pozvao svoje navijače da ne putuju u Tursku, na predstojeći meč crveno-belih.

 KK Crvena zvezda: Navijači, ne idite u Istanbul Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Gostovanje Crvene zvezde mts Galatasaraju, nažalost, neizbežno ove nedelje budi sećanje na tragičnu pogibiju navijača srpskog tima Marka Ivkovića, ubijenog pred halom Abdi Ipekči.

S tim u vezi, šampion Srbije i ABA lige apelovao je na svoje pristalice da ove nedelje ne putuju u Tursku, gde će crveno-beli igrati protiv Galate u petak.

Klub sa Malog Kalemegdana obavestio je javnost da ni ovaj put neće voditi navijače u Istanbul, kao i da nije dobio nijednu kartu za tu utakmicu.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

"Zbog svega što se događalo u prošlosti, zbog napada na naše pristalice u Istanbulu i na prvom mestu tragičnog ubistva našeg navijača Marka Ivkovića, KK Crvena zvezda obaveštava svoje simpatizere da i ovoga puta ne organizuje put u Istanbul za ovu utakmicu, kao i da nema u svom posedu nijednu kartu za duel u 'Abdi Ipekči areni'.

Takođe, klub ne može bezbednosno da pokrije ovaj meč i bilo kakav dolazak svojih navijača i njihov boravak u Istanbulu.

U vreme velikih tenzija, nakon ranijih dešavanja u Istanbulu prilikom dolaska košarkaša Crvene zvezde, ali i konstantnih provokacija pojedinaca nakon ubistva Marka Ivkovića, koji se deklarišu kao navijači tog turskog kluba, apelujemo na sve koji su imali nameru da putuju u Tursku da to ne čine!

I ovog puta, spremni smo na odsustvo naših navijača i vrlo dragocene podrške sa tribina, znajući da se nikome kome je crveno-bela boja pri srcu neće dogoditi nešto loše", poručeno je iz Zvezde.

Ekspedicija crveno-belih otputovaće u Istanbul, na prvo od četiri gostovanja tom gradu (Efes, Fenerbahče, Darušafaka i Galatasaraj) u četvrtak ujutro, a ekipa će iste večeri trenirati u dvorani Abdi Ipekči, u vreme odigravanja utakmice. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC