• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bertomeu na Malom Kalemegdanu: "Istorija košarke"

Autor mondo.rs

Čelnik najjačeg evropskog takmičenja bio u poseti Crvenoj zvezdi mts.

Prvi čovek Evrolige, Đordi Bertomeu, posetio je u sredu terene i prostorije KK Crvena zvezda mts na Malom Kalemegdanu, nedugo posle konferencije na kojoj je saopštio da će Beograd 2018. biti domaćin Fajnal-fora.

Čelnik najjačeg takmičenja u pratnji predsednika crveno-belih Nebojše Čovića i njegovih i svojih saradnika obišao je otvoreni teren crveno-belih, a potom i razgledao fotografije važnih detalja i igrača iz klupske istorije.

U intervjuu za "Sport network", Bertomeu je rekao da se osetio jako prijatno na igralištu koje je istorijski bilo jako važno za razvoj srpske i jugoslovenske košarke.

"Osećam se da sam u srcu istorije evropske košarke. Kada pogledate slike iz četrdesetih, pedesetih i šezdesetih, neverovatno je koliko se stvari desilo na ovom terenu. To objašnjava i gde smo sada. Idemo u Kombank arenu, gde će biti organizovan Fajnal-for, ali smo krenuli odavde. Odavde do Kombank arene - to govori o rastu i razvoju srpske košarke", izjavio je Španac, koji će od 19 časova prisustvovati utakmici Zvezda - Barselona.



O saradnji sa Zvezdom govorio je pohvalno, isticavši dobru komunikaciju sa predstavnicima kluba.

"Veoma blisko sarađujemo. Za nas je bilo veoma važno da shvatimo projekat predsednika Zvezde Nebojše Čovića da podigne klub na viši nivo. Sećamo se koliko je bila teška situacija u kojoj je klub bio pre pet-šest godina. Zaslužuju velike pohvale za ono što su uradili i uživamo u ovoj saradnji u protekle četiri godine. Hoću da dodam i da nam poslednjih godinu dana predstavnici kluba pomažu u naporima da dovedemo Fajnal-for u Beograd i to govori o našoj bliskoj saradnji. Srećni smo što imamo klubove kao što je Crvena zvezda, koji veoma dobro rade", podvukao je Bertomeu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC