• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica: Dejan nam je skrenuo pažnju...

Autor mondo.rs

Krilni centar Zvezde otkrio šta je trener crveno-belih naglasio u svlačionici uoči utakmice protiv Barselone.

 Crvena zvezda Barselona Milko Bjelica Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS


Dok se bližio kraj utakmice Zvezda - Barselona, mnogi na tribinama Kombank arene pribojavali su se da se ne ponovi prošlonedeljni - bolni scenario, prema kojem su crveno-beli kod kuće izgubili praktično dobijen meč protiv Darušafake.

Međutim, nakon trijumfa nad Galatasarajem, ekipa Dejana Radonjića pobedila je i Barsu, a krilni centar Milko Bjelica naglasio je posle utakmice da crveno-beli izvlače pouke.

"Dejan nam je rekao da su tri minuta pre kraja gubili od Uniksa 10 razlike i da su to dobili. I nama se desilo sličon protiv Darušafake. Mislim da smo bili svesni toga i naučili smo lekciju, stičemo iskustvo", rekao je on posle utakmice u kojoj je ulivao sigurnost crveno-belima i upisao 12 poena.

Na pitanje kako je bilo voditi borbe protiv centarske linije Barselone, Bjelica odgovara da je stručni štab Zvezde uradio odličan posao.

"Teško je čuvati igrače kao što je Ante Tomić, koji je odličan, i kao što je Džoi Dorsi - fizički možda najdominantniji u ligi, ali uz pomoć trenera i stručnog štaba smo dobro odigrali i te prednosti i mane protivnika pretvorili u svoje prednosti"


U dahu je podvukao crtu...

"Velika pobeda za nas igrače, za navijače, za sve nas - zasluženo smo pobedili. Prvih 15 minuta smo tražili ritam u odbani i napadu, a sredinom druge četvrtine došli su nam i laki poeni iz agresivne odbrane. Naterali smo protivnika da padne u napadu i odbrani..."

Vremena za slavlje nema. Zvezda u četvrtak putuje za Atinu, na gostovanje Panatinaikosu.

"Moraćemo da što pre ovo zaboravimo i da imamo na umu da sutra putujemo. To je sistem takmičenja ove godine. Fizički je naporno. Cilj je da koliko-toliko odmorimo, odradimo trening i spremimo se za tim koji ima novog trenera", dodao je Bjelica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC