• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo šutirao trojke 1/15, ubacio 22 poena!

Autor mondo.rs

Neverovatnu partiju pružio je srpski as u VTB ligi.

"Ova ulazi sigurno".

"Sad neću promašiti".

"Moram da pogodim".

U zrelom dobu velike karijere, jedan od najboljih evropskih košarkaša Miloš Teodosić malo kada forsirao je u utakmicama u kojima ga nije išao šut, tim pre što je sposoban asistencijama da "izmisli" poene koje niko na terenu i oko njega ne vidi.

Danas, u odsustvu Nanda De Koloa, odlučio je da šutira i šutira i šutira i... Ubacio je samo jednu trojku iz 15 pokušaja (!?) za možda i najgori šuterski meč u karijeri, ali je na kraju bio najefikasniji u svom timu.

Teodosić je ubacio šest dvojki iz devet pokušaja kao i svih sedam penala, pa je sa 22 poena, 11 skokova, osam asistencija i osam faulova, koliko je iznudio za 45 minuta igre, statistički predvodio favorita do teške, teške pobede na jugu zemlje.

U VTB ligi: Saratov – CSKA Moskva 103:104, 91:91 (21:21, 26:27, 28:20, 16:23), uz ključne poene Nikite Kurbanova pred kraj produžetka.

Kurbanov sam 13 poena i osam skokova, kao i Kori Higins sa 15 poena, pratili su Teodosića koji će verovatno pamtiti ovo nedeljno popodne kao "ono" kad ga je najmanje htelo u karijeri.

Saratov je bio u prednosti tokom većeg dela utakmice, pred kraj treće četvrtine imao je i 75:65, ali je šampion Evrope reagovao serijom od 0:9, kada je počela egal završnica u kojoj su oba tima mogla da završe meč i posle 40 minuta. Nisu, pa je Saratov stigao do 103:100, nadomak pobede, ali primio četiri poena u poslednja dva napada i ostao bez velikog "skalpa".

CSKA je teškom mukom stigao do treće pobede u VTB ligi, koliko ima i Zenit, dok se Uniks izdvojio na čelu sa 4-0, ali i utakmicom više. Saratov je ostao pri dnu sa 1-4.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC