• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Švajni trenira da lakše ode

Autor mondo.rs

Posle nekoliko meseci odsustva Bastijan Švajnštajger je ponovo pod "okom" Žozea Murinja. Nije se smilovao, nego želi što pre da mu vidi leđa…


Mnogima se nije dopala odluka Žozea Murinja da legendarnog nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera izoluje od dešavanja u prvom timu. Nekadašnji kapiten reprezentacije Nemačke nije u njegovim planovima za ovu sezonu, ali nije smeo čak ni da trenira sa najboljima.

Formu je održavao sa omladincima, uzalud – jer na njega nije računato u utakmicama, ali…

Žoze Murinjo je na kraju doneo odluku da priključi Švajnijija prvoj ekipi, možda i zbog osećaja krivice i karme, pošto njegovom timu ne ide najbolje u novoj sezoni Premijer lige.

"Švajnštajger je ponovo tu. Ako uzmemo u obzir to kako je radio sa kondicionim trenerom – onda je ljudski sa naše strane da ga priključimo prvom timu", poručio je Murinjo.

Da li to znači da ulazi u konkurenciju za sastav? Ne baš…

"Biće mnogo bolje pripremljen u slučaju da njegova naredna odluka bude da napusti klub – tako će biti daleko spremniji da pomogne svom novom timu. Ako ostane, pa biće još jedna opcija…Volim da radim najviše sa 23-24 igrača, a ona je sve manja zbog povreda igrača. Tako da je i on sada tu", objasnio je Murinjo.


Priča se da bi mogao da završi u Kini ili Sjedinjenim Američkim Državama...

A nespreman igrač, ma kakve reputacije bio, teško odlazi i na takve lokacije. A, možda su se u Mančester junajtedu zabrinuli da bi mogao da "tera inat", iako je u medijima davao prilično korektne uslove, za razliku od uslova koje je postavio Žoze Murinjo...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC