• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zagorac: Neodgovorno u finišu

Autor mondo.rs

Mega prepustila Mornaru pobedu u neizvesnoj završnici u Ligi šampiona, a trener Dejan Milojević ističe da što pre treba zaboraviti meč u Baru

 Zagorac: Neodgovorno u finišu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mega Leks je propustio priliku da upiše drugu pobedu u Ligi šampiona, nakon što je pretrpeo poraz od Mornara u Baru – 85:87.

Rade Zagorac, najefikasniji u redovima ekipe iz Sremske Mitrovice sa 22 poena i šest ukradenih lopti, rekao je da je meč odlučila neodgovorna igra u finišu.

"Želeo bih da čestitam ekipi Mornara na pobedi. Bio je to težak meč u kome smo u određenim delovima igrali vrlo dobro, ali nismo uspeli da se rezultatski odlepimo. U finišu smo odigrali neodgovorno a ne onako kako je trener tražio od nas. To je bio glavni razlog poraza. Za tri dana nas očekuje susret protiv Krke u ABA ligi i ja se nadam i verujem da ćemo doći do pobede", rekao je Zagorac posle meča.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević nije bio zadovoljan igrom svog tima u odlučujućim trenucima meča.

"Čestitam ekipi Mornara na teškoj pobedi. Borili su se ceo meč i nadskočili nas sa 50 uhvaćenih lopti, od kojih 17 u napadu, što je jedan od ključnih razloga izgubljenog meča", naveo je strateg Mege.

On je rekao da njegov tim nije materijalizovao periode vrlo dobre igre.

"Imali smo plus 10, ali smo ih u kratkom periodu ispustili na početku poslednje četvrtine. U finišu meča ih nismo dobro čuvali, čestitam Voleru koji je odigrao odličnu utakmicu i koji je u finišu pogodio tri zaredom teška šuta. Ako želimo da pobedimo, protivnički igrač ne može da pogađa u nizu tri teška šuta. Moramo što pre da zaboravimo ovu utakmicu, da izvučemo pouke iz grešaka i da dobijemo sledeći meč", poručio je Milojević.

Mega posle tri odigrana kola u FIBA Ligi šampiona ima skor 1-2, a u sledećoj rundi dočekuje litvanski Juventus (2-1), 8. novembra u Sremskoj Mitrovici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC