• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: 10:5 sa Špancima? Ne bih o tome...

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde mts pred meč sa Baskonijom ne želi da se bavi skorom protiv španskih klubova, već napominje da će biti teško. "Prošle sezone bili su učesnici Fajnal fora, a odlazak nekih igrača nadoknadili su dovođenjem još boljih".

 Radonjić: 10:5 sa Špancima? Ne bih o tome... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Crvenu zvezdu mts sutra očekuje još jedan evroligaški duel. U petom kolu u Beogradu gostuje Baskonija.

Crveno-beli protiv španskih klubova sa Radonjićem na klupi imaju pozitivan skor (10-5), ali trener kluba sa Malog Kalemegdana kaže da o tome ne razmišlja.

"To je dobar učinak, bolji nego da je 5:10. Izbegavao sam tu temu, neka bude tako i dalje. Svaka utakmica je nova i nosi neku suštinu i tako posmatram i novi duel", rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Crnogorski trener nije želeo previše da se upušta u činjenicu da su crveno-beli u poslednje tri godine dobili sva četiri duela sa Baskonijom.

"Treba dobro da se analizira njihov tim i to je logičan put ka nekom dobrom rezultatu. Svestan sam da neće biti lako, puno toga moramo da uradimo. Pred nama je veliki izazov, ali uradićemo sve da ih poremetimo".

"TRENINZI NA AERODROMU"

Dejan Radonjić osvrnuo se i na paklen ritam utakmica. "Čekam da se za 10 dana ovaj pakao završi. Situacija je takva da ćemo treninge morati da držimo na aerodromima", našalio se Radonjić.

Radonjić je svestan da će njegov tim imati veoma težak zadatak sutra u Kombank areni.

"Igramo 12. meč ove sezone protiv kluba visokog rejtinga, koji je godinama u vrhu evropske košarke. Prošle sezone bili su učesnici Fajnal fora, a odlazak nekih igrača nadoknadili su dovođenjem još boljih. Imaju iste ambicije, što govori da su savladali Real u Madridu, ali nadam se da ćemo uraditi sve što je moguće protiv favorita", naveo je šef struke Zvezde, uz konstataciju da je siguran da će njegov ove sezone imati najveću posetu u Evroligi.

On je istakao da baskijski tim predvodi plej sa NBA iskustvom Šejn Larkin, ali i da ostali igrači zaslužuju veliku pažnju.

"Pored njega imaju veliki broj igrača koji mogu dosta toga da urade, ali im je vrlina i jak kolektiv. Adam Hanga pokazuje da je na krilnoj poziciji jedan od najboljih u Evropi, odličan je šuter, lako mi je da pričam o Jaki Blažiču i drago mi je što se vraća na naš teren. Tu su još pod košem Šengelija, Tili i Vojtman".

Utakmica 5. kola Evrolige Crvena zvezda mts - Baskonija igra se sutra od 19 časova u Kombank areni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC