• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Ovde ne kritikujem, pobedićemo Partizan!

Autor mondo.rs

"Što se tiče očekivanja, mi ćemo dobiti taj meč sa Partizanom, a ovde neću kritikovati igrače", rekao je vidno uzrujani trener Crvene zvezde posle poraza od Baskonije.

 Radonjić: Ovde ne kritikujem, pobedićemo Partizan! Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda – Baskonija 63:70 za drugi uzastopni poraz u Evroligi, tri večeri pred prvi ovosezonski "večiti derbi" sa Partizanom.

Trener crveno-belih na konferenciji za medije u "Kombank areni" bio je vidno uzrujan i promukao posle ogromne utrošene energije kraj aut linije, ali svi njegovi saveti, tajm-auti, izmene i kritike nisu dovele do velikog preokreta.

"Borba je velika bila, bilo je i grešaka, oni su bili bolji večeras od nas. Nadam se da će 'Pionior' biti krcat u ponedeljak i daćemo doći do pobede", rekao je negde u sredini izlaganja Radonjić, pokušavajući da prekrati dugu analizu utakmice, koju je izrekao u dahu i koju ni najbrži prsti Srbije ne bi "uhvatili" od A do Š.

Međutim, kada je došlo vreme za pitanje novinara, usledilo je jedno o očekivanjima pred meč sa Partizanom i to u trenutku kada Crvena zvezda ima krizu što se kvaliteta igre tiče.

"Kakva su očekivanja pred derbi?", uzvratio je pitanjem Radonjić.

"Očekivanja su takva da ćemo dobiti tu utakmicu", odgovorio je snažno i zaćutao.

"Lepom igrom ili ne, manje je bitno".

Potom, zatraženo je od njega da govori o pojedincima koji nisu ispunili očekivanja u meču sa španskim timom, ali je odbio.

"Parcijalno, danas je neko bio slab, prošli put je bio dobar. Ako treba da ih kritikujem, neću da radim to. Ovde. Ako treba da obrazlažem, ni to neću. Ovde. Zna se gde ja to radim", rekao je Radonjić i konstatovao:

"A, ako bi deset meseci svako igrao fantastično, bilo bi to čudo pravo..."

Na pitanje o tvrdim predmetima koji su ubačeni u teren tokom utakmice, odgovorio je samo kratko...

"Nisam to video".

POGLEDAJTE CELU KONFERENCIJU ZA ŠTAMPU DEJANA RADONJIĆA

Potom je nastavio...

"Bila je velika borba, bilo je i grešaka, a oni su bili bolji. Igrali smo protiv veoma dobrog tima. Oscilacije su sasvim logične i toga će biti još mnogo. Treba da se trudimo da to na kvalitetan način prevazilazimo i budemo dobri u narednim utakmicama", rekao je Radonjić.

"Nismo imali dobra napadačka rešenja kako bismo držali priključak. Imali smo veću energiju u drugom poluvremenu, zahvaljujući odbrani, a bilo je dobrih elemenata i u napadu. Imali smo priliku da uđemo u neizvesniju završnicu, ali nismo uspeli".

On je naveo da njegov tim ne može da bude favorit protiv jakih evroligaških ekipa, ali da očekuje podvige.

"Panatinaikos i Baskonija su bili favoriti, kao i sledeći protivnik u Evroligi. Pobede nad njima su podvizi, a mi ćemo pokušati da ih ostvarimo što više i siguran sam da će da ih bude", rekao je trener crveno-belih.

Radonjić je govorio i o eventualnom pojačanju koje traži Zvezda.

"Trudimo se da pronađemo rešenje koje može biti najbolje moguće za nas. Na tržištu ima to što ima i pokušavamo da dođemo do rešenja u okviru svojih mogućnosti, a da budemo zadovoljni", rekao je Radonjić.

Zvezda će u sledećem kolu Evrolige gostovati Uniksu u Kazanju narednog četvrtka u 17.00.

Radonjić je pozvao navijače da podrže ekipu pre toga protiv Partizana u Jadranskoj ligi. Kako je rekao, nada se da će u ponedeljak protiv "večitog" rivala biti puna hala "Aleksandar Nikolić" i da će njegova ekipa da pobedi.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

crni024

Pobedicemo Partizan , lepom igrom ili ne .... Kako inace da opravdamo silna ulaganja u nas tim . Necemo se naravno zaliti ni ako sudije nas malo poguraju

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC