• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić: Sad momci vide zašto ne igraju Evroligu

Autor mondo.rs

"Nije apokaliptičan značaj derbija, ali nam je pokazao gde su oni, a gde mi", realan je trener Partizana.

 Džikić: Sad momci vide zašto ne igraju Evroligu Izvor: MN PRESS

U prvom "večitom derbiju" u sezoni 2016/17 – Partizan nije uspeo da napravi iznenađenje!

Ali, prilika će biti još...

"Ovo je prva od verovatno solidnog broja utakmica koje ćemo odigrati protiv Zvezde", rekao je trener crno-belih Aleksandar Džikić u Medija centru "Pionira", posle povratka sa 23 na konačnih 11 poena zaostatka u finišu meča.

Svestan da je "večiti rival" prilično lako i brzo prelomio utakmicu krajem druge i početkom treće deonice, Džikić je bio surovo realan u oceni susreta.

"Rezultatski ovaj derbi nema neki apokaliptičan značaj, ali nam je pokazao gde su oni kao naš direktan rival za vrh tabele, a gde smo mi. Oni su ti koji igraju Evroligu, a valjda moji igrači sada vide zašto oni ne igraju".



Džikića u ovom trenutku nešto drugo brine...

"Brinu me povrede Majstorovića i Veličkovića", rekao je i dodao da bi njegov tim morao da se vrati na trening i nastavi da radi kako bi se približio Crvenoj zvezdi "najboljoj ekipi u ABA ligi", kako je rekao.

"Mi igrača kakav je Kuzmić nemamo i suvišno je da nabrajam ostale, ali imamo neke druge, drugačije košarkaše, koji tek treba da nauče kako se dobijaju ovakve utakmice", istakao je Džikić.

ABA Liga 2016/17 highlights, Round 8: Crvena zvezda mts - Partizan NIS (7.11.2016)
Izvor: YouTube



"Večeras mislim da smo sa dva pleja igrali dobro, ali smo promašili slobodna bacanja što je bilo prilično neodgovorno od pojedinaca, jer nam je poremetilo ideje. Sreća, pa već ujutru putujemo na narednu utakmicu, igramo u sredu, pa u subotu, pa u utorak... Sve se niže", konstatovao je ironično Džikić, navodeći da zbog gustog rasporeda i nema dovoljno treninga da u hodu ispravlja nedostatke koji su večeras bili očigledni.

"A tek ćemo videti koliko se teško povredio Majstorović", zaključio je.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Tuta

Sta cekate vise sa Robinsonom?? Covek je bivsi kosarkas,isto vazi i za Andrica.Ovo je previse limitiran tim i samo su Hacer i Velickovic dostojni ovog kluba.Mozda i Ratkovica moze da prodje ovo ostalo je sacuvaj boze.Besiktas,Buducnost,Zvezda su mnogo bolji timovi od nas.Kao sto je pricao Dule Vujosevic,zele da im budemo sparing partner i to smo postali.Ovaj tim Partizana me podseca na one zvezdine sa Suboticem i kompanijom,naloze se a nikad da te pobede jer su kesa od tima,takvi smo mi sad.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC