• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda kreće na put: "Hoćemo li stići svuda?"

Autor mondo.rs

Dejan Radonjić smogao snage da se našali pred, za evropske prilike, neverovatnu seriju gostovanja.

 Zvezda kreće na put: "Hoćemo li stići svuda?" Izvor: MN PRESS

Dejan Radonjić rekao je u ponedeljak uveče da je Crvena zvezda ostvarila veoma važnu pobedu nad Partizanom u "večitom" derbiju (83:72), uz podsećanje da je to samo početak još jedne serije teških utakmica.

"Čestitke igračima na novim bodovima. Oni su na početku uspevali da drže kontrolu rezultata, imali su dobar napad, ali mi smo gradili igru i rezultat sve vreme. Ono čime ne bih mogao da budem zadovoljan je poslednja četvrtina, kada smo dozvolili luksuz da nam se približe, ali smo uspeli da prebrodimo krizu i dođemo do prve pobede nad Partizanom ove sezone, veoma važne za nas i za svakog navijača", rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

Crveno-beli u četvrtak, 10. novembra gostuju Uniksu, pa 12. novembra Ciboni i 15. novembra Bambergu. Dva dana kasnije dočekuju Armani.

"Sledi nam jako težak raspored, o kom ćete tek imati priliku da slušate. Videćemo kakav će uticaj to imati na našu igru, a ja se nadam da ćemo uspeti da sve uradimo na zadovoljavajući način...".

"Juče sam gledao raspored i nisam siguran ni da ćemo sve stići da odigramo, a moramo",
podvukao je Radonjić.

On je izrazio zadovoljstvo posećenošću derbija i atmosferom u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Veoma sam bio zadovoljan kada sam ušao u salu i video da je ambijent dobar. Osetilo se da postoji pozitivan impuls, što je jako bitno kada igramo protiv Partizana, da smo svi zajedno tu i da budemo dobri".


Šef struke srpskog i regionalnog prvaka je na pitanje o novom plejmejkeru Nejtu Voltersu odgovorio da se "polako uklapa", ali da nije u pitanju broj provedenih dana u timu, nego broj treninga - kojih nije bilo dovoljno.

Prema njegovim rečima, klub se i dalje trudi da pronađe "optimalno rešenje" na poziciji centra, ali je naglasio da je "u ovoj Zvezdi" bitan tim.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC