• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić: Sa istom energijom kao Šarlroa

Autor mondo.rs

Trener Partizana pred meč Lige šampiona upozorava da njegov tim mora da bude egal sa rivalom, ali i da nametne svoj ritam

 Džikić: Sa istom energijom kao Šarlroa Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Partizan sutra u 5. kolu Lige šampiona dočekuje ekipu Šarlroa. Belgijanci nemaju nijednu pobedu u dosadašnjem takmičenju, ali trener crno-belih ističe da imaju dobru energiju i da su brz tim.

"Šarlroa je ekipa sastavljena od igrača dobrih fizičkih sposobnosti, koji pokušavaju da igraju dosta brzo, imaju mnogo slobode u igri. To je opet ekipa sa velikim brojem stranaca, koje predvode iskusni Brendon Bouman, i spoljnak Ditrih Ričardson. Moramo da igramo sa istom energijom kao i oni, da pokušamo da nametnemo ritam koji nama odgovara. Nadamo se što boljoj poseti", rekao je Džikić, čiji je tim do sada ostvario tri bobede u poraz na evro sceni.

Kapiten crno-belih Novica Veličković upozorava da je reč o timu koji igra netipičnu košarku i da njegovom timu neće biti lako bez obzira što protivnik ima loš skor.

"Oni u ekipi imaju mnogo Amerikanaca, igraju drugačiju košarku, na kakvu mi sa ovih prostora nismo navikli. Mi ne smemo nikoga da potcenimo, niti da se opustimo protiv bilo koga. Važna utakmica je pred nama, igramo pred svojom publikom kojoj želimo da prikažemo dobru partiju", rekao je Veličković, koji je do sada propustio dve utakmice u FIBA Ligi šampiona.

Utakmica Partizan - Šarlroa na programu je sutra od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić". Prodaja karata počinje tri sata pre početka meča na blagajni dvorane, po ceni od 500 dinara za tribine i 800 dinara za parter.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC