• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raduljica pred Zvezdu: Da se nađemo na sredini

Autor mondo.rs

Centar Armanija komentarišući različite stilove igre pred susret sa Crvenom zvezdom, rekao da bi najbolje bilo da se nađu na sredini, ali da Milano dobije.

Crvena zvezda večeras će u Komnabk areni (19 sati) igra meč osmog kola Evrolige protiv Armanija.

Beogradski duel obeležiće ekipe sa različitim stilovima - jaka odbrana crveno-belih i efikasnost tima iz Milana, koji je posle CSKA iz Moskve drugi po broju postignutih koševa. Italijani imaju samo jedan manje dat od Moskovljana.

Među glavnim uzdanicama Armanija su i srpski reprezentativci Milan Mačvan i Miroslav Raduljica. Jasmin Repeša očekuje od njih dvojice da budu glavna snaga i u Beogradu, na dobro poznatom terenu za njih.

"Lepa je prilika da smo u Beogradu, da igramo tako lepu utakmicu u Areni, u lepoj atmosferi", počeo je Raduljica obraćanje novinarima na aerodromu "Nikola Tesla".

"Imamo sreću ove godine da smo sigurno u Beogradu zbog sistema takmičenja. Prošle godine smo izgubili koliko se sećam (sa Panatinaikosom), a ove godine se nadam da će biti drugačije. Nova je ekipa, novi su i ciljevi, ali početak je sezone i verujem da ćemo igrati sve bolje i bolje dok bude odmicala. U utorak smo pobedili Baskoniju, taj trijumf je bio veoma dobar za nas i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu", nastavio je centar milanskog sastava.

Zvezda igra na mali broj poena, Armani na veliki...

"Da se nađemo negde na sredini, ali malo više za nas neka bude." (osmeh)

O Zvezdi...

"Blizu su bili u tih par utakmica. Igraju stvarno dobru odbranu, očekujem da ćemo se dosta pomučiti ali kažem opet - nadam se da ćemo pobediti svojom napadačkom igrom i da ćemo popraviti neke naše stvari u odbrani. Dosta glupih poena primamo, ali eto... Znaju se momci, znamo ih i verujem da će biti zaista dobra utakmica", dodaje Raduljica.

Meč u Beogradu biće prilika da se sretne sa drugovima iz reprezentacije, na parketu.

"Drago mi je uvek kad vidim drugare iz reprezentacije, drago mi je i što je Maki tu sa mnom i biće fina utakmica. Mislim da svi vole da igraju u ovakvom ambijentu, a to će se sigurno pokazati sutra."

Kratak period za odmor, novi klub, početak sezone, saradnja s Mačvanom...

"Ima uspona i padova. Ima tog umora i od leta i od prošle sezone. Mislim da nismo skupili više od šest dana ukupno odmora, pogotovo on (Mačvan). Tačnije, on je bio povređen, mene je sad stigao na početku sezone taj problem sa zglobom, ali uklapam se polako. On je tu, pomaže mi dosta, pomaže mi i Kruno Simon koji je stvarno sjajan momak. Imamo i Zokija Dragića, to je balkanska ekipa i super nam je. Sve je normalno što se dešava - lošije igre, bolje igre i nadam se da će se sve stabilizovati u narednom periodu", podvukao je Miroslav Raduljica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC