• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raduljica i Mačvan: Mi loši, Zvezdi svaka čast

Autor mondo.rs

Srbi u timu Armanija priznali da su kolektivno podbacili na gostovanju u Beogradu.

Miroslav Raduljica i Milan Mačvan nisu bili ni blizu svojih najboljih izdanja u porazu Armanija od Crvene zvezde mts - 83:70.

Daleko od toga da su glavni krivci za loš rezultat. Praktično niko u milanskom timu nije bio u stanju da "povuče" saigrače u željenom pravcu.

"Prilično loše izdanje naše ekipe. Izgubili smo, ali nije dobar način na koji smo izgubili. Poštujem Zvezdu i te momke koji daju sve od sebe, ali mislim da nisu oni nas dobili ovaj put, već da smo mi dobili sami sebe", konstatovao je Miroslav Raduljica.

"Za pobedu moraš ili da daš više, ili da primiš manje poena od protivnika. Dosta smo promašivali, nismo imali rešenja u napadu i uz vrlo lošu odbranu nije bilo šanse da dobijemo".

Upitan za duele sa Zvezdinim reprezentativcima (Kuzmić mu je bio i saigrač u klubu), prvo se osvrnuo na faul Stefana Jovića početkom drugog poluvremena.

"Klasičan nameran faul, ali ako ga je Jovke napravio - ne mogu da ništa zamerim", sa osmehom je prokomentarisao Raduljica.

"Šalim se, bio je košarkaški faul. Kuzma je Kuzma, ovo je košarka, muški sport. Nekad je malo grublje, ali sve je to sport i mi smo svi dobri drugari".

O UVREDAMA SA TRIBINA

Navijači Crvene zvezde u više navrata su pevali Milanu Mačvanu uvredljivu pesmu, još iz vremena kada je nosio crno-beli dres. "Sada je bilo još i dobro. Ne obraćam pažnju na to, profesionalac sam", prokomentarisao je srpski internacionalac u Armaniju.

Simonović je dao 23 poena, pet trojki...

"Simketu svaka čast. Ušao je u seriju. Mnoge to iznenađuje, mene ne, jer ga dugo znam. Igra kao zmaj. Podržavam ga i neka nastavi tako", poručio je centar "orlova".

Mačvan je počeo konstatacijom da je Zvezda zasluženo pobedila.

"Odigrali su timski, što se ne može reći za nas. Mi igramo od sjaja do očaja, videlo se i večeras. Sa ovim individualnim kvalitetom morali bismo mnogo bolje".

Na parketu Kombank arene nije bilo nikakvih iznenađenja.

"Znali smo kako Zvezda igra, ona može sa svima 'na jednu loptu', nebitno da li je to CSKA, ili Galatasaraj, Žalgiris... Mogu da dobiju svakoga, imaju mnogo mladih igrača, ali su iskusna ekipa. Mi smo znali šta da očekujemo, ali smo odigrali sebično u nekim momentima".

"Biće velike borbe, a verujem da će Zvezda igrati veliku ulogu u borbi i za Top 8", jasan je Mačvan, nekada veliki rival sa mnogim izabranicima Dejana Radonjića, kao krilni centar Partizana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC