• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRUKA: Tri poena Bosne za četvrtinu, pa -50!

Autor mondo.ba

Nevjerovatan rezultat Sarajlija u Francuskoj.

 KK Bosna FIBA Evrokup tri poena za četvrtinu Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Košarkaši Bosne večeras su u Francuskoj odigrali duel trećeg kola FIBA Evropa Kupa protiv Le Portela, a tim iz Sarajeva proveo se kao bos po trnju.

Nakon prve četvrtine, u kojoj su Sarajlije ubacile nevjerovatna tri poena (31:3), bilo je jasno da bh. tim nema šta da traži u ovom meču.

Na kraju je završeno 101:51!

Poznato je da se Bosna nalazi u velikoj finansijskoj krizi. Mladi tim "studenata" uporedo igra utakmice Druge ABA lige, FIBA Evropa Kupa i domaćeg prvenstva, a ovako pakleni ritam očigledno je mnogo uticao na mlade košarkaše.

Sarajlije su u prva dva kola doživjeli poraze u grupi u kojoj su još Groningen i Antverp, a nakon večerašnjeg trećeg, jasno je da nemaju kvalitet za međunarodnu scenu.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Divos

Босна за ово такмичење једноставно нема потребан квалитет, и белгијски, холандски и француски представник (са којима су у групи) су много јачи, питање је колико ће озбиљно схватити те мечеве, и да ли ће бити +30 или +50. Од таквог такмичења у Босни вајде немају, форумаши и навијачи тог клуба су сагласни да је била рђава идеја наступ у таквом купу, нису анимирали јавност (наводно је на прошлом мечу тог купа у Сарајеву било 50 гледалаца, претпостављам службена лица), а објашњење је да је спонзор који је уложио паре у овај клуб условио да се игра још неко такмичење поред шампионата БиХ (ПС; тада још није била донесена одлука да се игра АБА 2 у којем Босна наступа). Иначе тај куп је неозбиљно такмичење (на страну да ли је иправна одлука да га српски клубови не играју, један од разлога је и да се избегне могући меч са предстравником лажне државе Косово), страница катастрофа, неажурна (гора чак и од странице КЛС), озбиљније схватају тај куп из неких не баш кошаркашких земаља, а са овог меча, иако Французи имају одличне кошаркашке сајтове и странице, и у правилу су ажурни, уопште немамо још никаквих података (осим резултата), статистуку, извештај, ништа.

Borik

Tim Bosne nije mlad. Bosna je primjer kako se unistava klub nerealnim ambicijama. Nisu dorasli Evropu, a na silu hoce da budu “veliki klub”.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC