• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izvorni KK Borac ima novo ime, Božić trener!

Autor mondo.ba

Bojan Božić na klupi "crveno-plavih", koji će od naredne sezone u Drugoj ligi RS nastupati pod imenom Srpski košarkaški klub Borac 1947.

 Srpski košarkaški klub Borac 1947 Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Izvorni Košarkaški klub Borac iz Banjaluke, koji je tokom istorije često mijenjao naziv, pa je tako od 1947. godine nastupao kao KK Borac, KK Borac Incel, KK Borac Borovica, KK Borac Nektar, SKK Banjalučka pivara, ubuduće će nositi ime Srpski košarkaški klub Borac 1947, odlučili su čelnici kluba.

Takođe, imenovan je i trener, Bojan Božić.

"Odlukom uprave Srpskog košarkaškog kluba Borac 1947, za trenera seniorskog tima, koji će sa takmičenjem početi od Druge lige Republike Srpske, imenovan je Bojan Božić, a prvi trening zakazan je, simbolično, za 28. avgust, rođendan najstarijeg košarkaškog kluba u BiH", saopšteno je iz kluba.

Kako ističu iz Borca, početak takmičenja u Drugoj ligi RS ekipa će dočekati spremno.

"Nema sumnje da će ekipa, koja će mahom biti sastavljena od mladih i perspektivnih igrača, spremno dočekati početak Druge lige Republike Srpske, koji je zakazan za prvi vikend u novembru. Preliminarni razgovori oko formiranja igračkog kadra za nastup u Drugoj ligi RS već su obavljeni, a za seniorski tim će nastupati i određeni broj juniora, koji će paralelno sa drugoligaškim utakmicama igrati i mečeve juniorske lige pod okriljem Područnog košarkaškog odbora Banjaluka."

Iz banjalučkog kluba saopšteno je i da je uspostavljen kontakt sa raznim pravnim subjektima te sponzorima, koji su odlučili da pomognu klubu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC