• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Zagrebu: Na Cibonu kao da je Himki! Davidovac ostaje u Beogradu

Autor mondo.rs

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Zagreb bez trojice košarkaša, ali svjesni šta treba da urade da bi stigli do pobjede nad Cibonom.

 Crvena-zvezda-Cibona-Aba-liga-Gavrilovic-Simanic Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde će sutra, u nedjelju, gostovati ekipi Cibone u Zagrebu. Peto kolo ABA lige biće nova prilika da crveno-bijeli pronađu put iz krize koja ih je zadesila na početku sezone.

Nakon sjajne partije protiv Himkija i velike pobjede u Evroligi, košarkaši regionalnog šampiona nastavljaju borbu na drugom frontu. Meč u zagrebačkoj hali ''Dražen Petrović'' igra se u nedjelju od 18 časova.

Možda će vas zanimati

''Utakmica u Zagrebu nije ništa lakša od one u Evroligi. Cibona se bori za svoj status u regionalnom takmičenju i takvi mečevi nisu lak zadatak. Potrebna nam je maksimalna koncentracija da bismo stigli do pobjede'', istakao je trener Gavrilović.

Crveno-bijeli će na gostovanju u glavnom gradu Hrvatske biti značajno oslabljeni. Derik Braun još uvijek nije na raspolaganju stručnom štabu, dok su pored njega van stroja i Nenadić i Davidovac koji nisu otputovali sa ekipom.

Ulogu američkog košarkaša koji je kao veliko pojačanje stigao iz Efesa mogao bi da preuzme sve bolji Boriša Simanić. I on je za klupski sajt najavio meč protiv Cibone.

''Utakmica protiv Himkija je ostavljena iza nas čim se završila. Na nju se vraćamo samo da bismo vidjeli kakvu energiju i želju treba da imamo i u meču sa Cibonom. Vjerujem da u tom slučaju rezultat neće izostati.''

Odmah nakon meča u Hrvatskoj, košarkaši srpskog šampiona će se vratiti za Beograd. Pred njim će naredne nedjelje biti još jedna utakmica u Evroligi. Za duel sa Realom karte će početi da se prodaju u ponedjeljak, a meč se igra u četvrtak od 19 časova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC