• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predrag Danilović: Zahvaljujemo državi Srbiji i Vučiću!

Autor Beta

Prvi čovjek srpske košarke uputio riječi zahvalnosti zbog dobijanja domaćinstva kvalifikacionih turnira za mušku i žensku košarkašku reprezentaciju Srbije.

 Danilovic-se-zahvalio-Vucicu-zbog-dobijanja-kvalifikacionog-turnira-Olimpijske-igre Izvor: MN PRESS

Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović rekao je danas da je dobijanje domaćinstva i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju veliki uspjeh KSS-a i države Srbije.

"Ovo je veliki uspjeh KSS i veliki uspjeh države Srbije, bez čijih garancija ne bismo ni mogli da dođemo u situaciju da pobijedimo u ovom izboru domaćina i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre", kazao je Danilović za sajt Saveza i dodao:

Možda će vas zanimati

"KSS zahvaljuje državi Srbiji na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem, Ministarstvu omladine i sporta i Vladi Srbije".

Srbija će biti domaćin i ženskog i muškog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Tokiju 2020. Tako je danas odlučio Izvršni odbor FIBA u švajcarskom gradu Mijeu.

"Vjerujem da ćemo biti sjajni domaćini, kao i mnogo puta do sada, kao i da će se obje naše reprezentacije, ženska i muška, plasirati na Olimpijske igre u Tokiju uz veliku podršku ljubitelja košarke u Srbiji, koji će uživo moći da uživaju u vrhunskoj košarci", rekao je Danilović.

Žrijeb učesnika svih ženskih i muških kvalifikacionih turnira biće održan 27. novembra 2019. godine u švajcarskom Mijeu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC