• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šakota se izvinjava kolegi: Ništa lično, nisam htio da uvrijedim bilo koga

Autor mondo.rs

Trener crveno-bijelih objasnio zašto nije prekinuo posljednji napad svog tima. "Bio sam fokusiran na tim, možda je trebalo da vodim računa o tom detalju".

 Dragan-Sakota-se-izvinio-treneru-Mornara-Mihailu-Pavicevicu Izvor: MN PRESS

U posljednjim trenucima svog "drugog debija" na klupi Crvene zvezde, Dragan Šakota izvinjavao se kraj terena treneru Mornara Mihailu Pavićeviću.

Šef struke crnogorskog tima naljutio se zato što su crveno-bijeli pri rezultatu 103:82 krenuli u realizaciju posljednjeg napada i završili ga pogotkom Majkla Odža u završnim sekundama utakmice.

Možda će vas zanimati

S obzirom na to da Šakota nije dao znak svojim igračima da stanu, Pavićević mu je prišao i jasno stavio do znanja da to nije bilo fer, a Zvezdin trener je govorio o tom detalju poslije utakmice.


"Prije svega se izvinjavam i kolegi i svima njima. Kada pogledaš na semafor da ostaje cijeli napad, čak i ako se ne varam nekoliko sekundi viška, po meni je nelogično da ne napadnemo. Ima trenera koji zabranjuju da se čuva lopta. Znam da se Željko ljuti na igrače. Jedina stvar koja mi nije pala na pamet je da nekoga uvrijedim lično. Mislim da je to bio još jedan napad", rekao je Šakota.

"U ovoj situaciji, u kojoj sam vodio prvu utakmicu i bio maksimalno skoncentrisan na tim, možda je trebalo da vodim računa i o tome detalju. U svakom slučaju, izvinjavam se. Vjerujem da će kolega to da shvati. Ima pravo da se ljuti", dodao je on.

Komentarišući svoj povratnički meč na klupi Zvezde, iskusni trener prije svega je rekao novinarima da će tiho govoriti jer je izgubio glas.

"Moram da se izvinim, stalno izgubim glas na prvoj utakmici poslije dužeg vremena. Biću bolji u nastavku".

"Što se tiče utakmice, trebalo bi da budemo zadovoljni. Mislim da smo bili ozbiljni, bilo je tu padova krajem prvog dijela koje smo kritikovali, normalno, ali u većem dijelu utakmice smo zadovoljni procentima, angažovanošću... U ovoj situaciji, kada Zvezda zaostaje sa nekim pobjedama, ovaj meč imao je veliku važnost. Bilo je dosta asistencija, saradnje koja mi se sviđa. Svjestan sam da neće biti ovakvih procenata uvijek, pa ćemo tražiti neki drugi način da napadamo sa uvijek istim ciljem - da se pobjeđuje".

Kakav je bio njegov lični osjećaj na Zvezdinoj klupi poslije 12 godina?

"Nije tada Zvezda bila tako stabilna, pokušavala je da napravi tim, sve smo izmijenili, krenuli ispočetka, pa uspjeli, osvojili Kup, bilo je u nastavku problema, da se ne vraćam u prošlost... Partizan je bio jak, igrao Evroligu, imao rezultate u kontinuitetu... Apsolutno nije ista priča".

Da li mu je jasnija situacija poslije prvog meča?

"Svaka utakmica i svaki trening otvara oči. To sam rekao i na promociji. Gledati na televiziji je jedno, a doživjeti trening i utakmicu je kompletno različito iskustvo. Činjenica da sam imao neka mišljenja, onda nešto vidiš drugačije... Sve u svemu je dosta pozitivno", dodao je Dragan Šakota.

Naredni meč njegov tim igraće u "Pioniru" u četvrtak, protiv Valensije.

Ovako je Crvena zvezda pobedila Mornar.
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC