• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda opet u Štark areni: "I kad više nemaš šta da daš, oni te ponesu"

Autor mondo.rs

Crveno-beli se vraćaju u veću dvoranu, gde će u četvrtak ugostiti španskog rivala.

 Crvena-zvezda-Baskonija-TV-prenos-live-uzivo-prenos-Evroliga-sportske-vesti Izvor: MN PRESS

Posle mesec dana, Crvena zvezda ponovo će nastupiti u Štark areni.

Ekipa Dragana Šakote u četvrtak će na Novom Beogradu pokušati da ostvari četvrti evroligaški trijumf u nizu, na parketu na kojem je u prošloj utakmici doživela bolan poraz protiv Asvela.

Možda će vas zanimati

U međuvremenu su crveno-beli zaigrali bolje, "vezali" trijumfe u najjačoj konkurenciji i sada u dobrom raspoloženju dočekuju povratak u najveću dvoranu u Srbiji.


Ognjen Kuzmić, Zvezdin centar, najavio je meč protiv Baskonije u utorak, u razgovoru za klupski sajt.

"Biće izuzetno teška liga ove sezone - bukvalno svako svakoga može da dobije. Mi smo pre samo tri nedelje imali skor 2-7, a pogledajte sada sa tri vezane pobede ušli smo u dobar ritam. Sa druge strane Baskonija je zabeležila nekoliko poraza, imaju isti skor kao i mi, ali bi bilo neozbiljno da prihvatamo bilo šta osim šansi 50-50 ili ulogu nekakvog favorita u ovoj utakmici. Samo maksimalnom igrom, čvrstom odbranom koja nam je donela dosta dobrog u Evroligi, možemo da se nadamo da ćemo ih pobediti. Taj pristup ne važi samo za ovu utakmicu, već za svaku, jer vidimo rezultate u Evroligi ove godine. Šta je više iznenađenje?" , izjavio je on.

Kuzmić je posebno naglasio da Zvezdin domaći teren ima posebnu težinu.

"Više puta sam rekao, navijanje i atmosferu koju imamo mi, ima malo koja ekipa u Evropi. Mnogo nam je važna atmosfera, i navijanje, nekada kada nemaš više šta da daš, ponesu te tribine i nađeš još nešto da dođeš do pobede. Nikome nije svejedno kada igra protiv Zvezde u Beogradu. Zato pozivam naše zvezdaše da dođu da nam pomognu, jer ovde je u Evroligi svaka utakmica teška, a do svake pobede je lakše doći sa njima“ rekao je Kuzmić koji je prethodne dve sezone kao igrač Reala.

Živeći u Španiji, reprezentativni centar izbliza je pratio razvoj i sklapanje aktuelnog tima Baskonije.

"Odlična ekipa, trener Perasović dobro poznaje i grad i klub, sada imaju nekoliko lošijih rezultata, ali setite se nas pre Kaunasa? Šengelija je tu već dugo igra dobro, doveli su Henrija i Šildsa, Stauskasa pravo iz NBA lige, Erik je osvojio Evrokup sa Darušafakom. Dip i Fal visoki, odlični skakači, Džening je takođe tu već dve i po sezone. Znači dobra iskusna fizički jaka ekipa protiv koje moraš pošteno da zaradiš pobedu. Ponavljam, sa publikom i igrom koja nam je donela pobede prethodnih nedelja, prvo u odbrani, imamo šansu", dodao je Kuzmić.

Zvezda i Baskonija zaigraće međusobni meč u četvrtak, od 19 časova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC