• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić zadovoljan trijumfom nad FMP-om: Velika pobjeda za nas

Autor mondo.ba

Igokea zabilježila treći uzastopni trijumf u ABA ligi.

 Igokea - FMP  91:82 Dragan Bajić Velika pobjeda za nas Izvor: ABA liga/KK Igokea/Nenad Vuruna

Lakše se diše!

Trećim uzastopnim trijumfom, ovaj put pred domaćim navijačima protiv FMP-a 91:82, amtosfera u taboru Igokee znatno je popravljena, pa tim Dragana Bajića sa mnogo više samopouzdanja dočekuje nastavak sezone u ABA ligi.

Možda će vas zanimati

"Čestitam svojim momcima, velika pobjeda za nas. Mom kolegi Jovanoviću želim svu sreću. FMP je odličan tim. Kontrolisali smo rezultat, neki pad koncentracije se dogodio, mogli smo možda ranije privesti utakmicu kraju. Dali smo 18 poena iz kontranapada, imali smo mnogo asistencija što pokazuje da igramo kao tim. Imali smo manje izgubljenih lopti u odnosu na FMP, što su ključni momenti u ovom meču. Oni znaju kazniti svaki pad koncentracije, nezgodni su pet na pet, međutim, uspjeli smo da iskontrolišemo rezultat i dođemo do pobjede", rekao je Bajić.

Lešić zakucao “pantere”, Igokea vezala tri pobjede!
Izvor: ABA j.t.d./YouTube

Trener FMP-a Vladimir Jovanović istakao je da je trijumf Aleksandrovčana potpuno zaslužen, s obzirom da njegovi izabranici nisu prikazali partiju koja se od njih očekuje.

"Čestitam Igokei na pobjedi, više nego zaluženoj. Mi smo utakmicu počeli kilavo, 28 poena primljenih za deset minuta to potvrđuje. Pokušali smo da se vratimo, ali kada se tako otvorite sve je teže. U nekim situacijama nismo dobro reagovali, neke nismo dobro pročitali i nismo napravili dobar odabir poteza u napadu. Oni su mnogo više materijalizovali svojih 13 skokova u napadu. Znali smo da je Ilić odličan u skoku i u napadu i dozvolili smo mu da uhvati šest lopti ispod našeg koša što je nedopustivo. Moraćemo greške da ispravljamo kroz treninge", zaključio je Jovanović.

Ovim trijmufom Igokea je stigla do devetog mjesta sa skorom 5-10, a u narednom kolu imaće šansu da dodatno popravi poziciju s obzirom da gostuje Zadru.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC